A service provided by
TU Chemnitz
supported by
IBS
and
MIOTU/Mio2
.
English
Deutsch
Español
FAQ
Help
Contact
Browser
Conversion
Advertising
Donate
About BEOLINGUS
Dictionary De - En
De - Es
De - Pt
Vocabulary trainer
Spec. subjects
Grammar
Abbreviations
Random search
Preferences
Search in
De↔En Dictionary
De→En Dictionary
En→De Dictionary
De↔En Examples
Definitions En
Synonyms De
Sayings En
Sayings De
De↔Es Dictionary
De→Es Dictionary
Es→De Dictionary
De↔Es Examples
Sayings Es
De↔Pt Dictionary
De→Pt Dictionary
Pt→De Dictionary
De↔Pt Examples
tolerant
exact
1 error
approximate
w/o phonetic transcr.
engl. phonetic transcr.
Search for:
ä
ö
ü
ß
15 results for Rindfleischs
Tip:
Switch off/on word suggestions?
-→
Preferences
German
English
Damit
kontrollier-
und
nachprüfbare
Parameter
verwendet
werden
,
sollte
die
Definition
hochwertigen
Rindfleischs
in
Artikel
2
Buchstabe
b
der
genannten
Verordnung
geändert
werden
und
auf
amtliche
Kategorien
Bezug
nehmen
,
die
am
Tag
des
Inkrafttretens
der
vorliegenden
Verordnung
von
den
zuständigen
australischen
Behörden
festgelegt
werden
. [EU]
In
order
to
refer
to
parameters
which
are
verifiable
and
auditable
,
the
definition
of
high-quality
beef
in
Article
2(b)
of
that
Regulation
should
be
modified
and
should
refer
to
official
categories
defined
on
the
day
of
entry
into
force
of
this
Regulation
by
the
competent
Australian
authorities
.
Der
Wirtschaftsbeteiligte
unterrichtet
die
Zollbehörden
über
den
Ort
und
den
Zeitpunkt
der
Herstellung
der
Konserven
sowie
über
die
Menge
,
die
Nämlichkeit
und
die
Art
des
zu
diesem
Zweck
verwendeten
Rindfleischs
. [EU]
Operators
shall
inform
the
customs
authorities
of
the
places
and
dates
of
production
of
the
preserved
products
and
shall
also
notify
the
quantity
,
identification
details
and
type
of
beef
and
veal
to
be
used
to
this
end
.
Die
Farbe
des
Rindfleischs
muss
den
AUS-MEAT-Fleischfarbenreferenznormen
1 B
bis
4
entsprechen
,
die
Farbe
des
Fetts
den
AUS-MEAT-Fettfarbenreferenznormen
0
bis
4
und
die
(
an
der
P8-Stelle
gemessene
)
Fettdicke
den
AUS-MEAT-Fettklassen
2
bis
5." [EU]
Beef
colour
must
conform
to
AUS-MEAT
meat
colour
reference
standards
1 B
to
4,
fat
colour
to
AUS-MEAT
fat
colour
reference
standards
0
to
4
and
fat
depth
(measured
at
the
P8
site
)
to
AUS-MEAT
fat
classes
2
to
5'
.
Die
Farbe
des
Rindfleischs
muss
den
AUS-MEAT-Fleischfarbenreferenznormen
1 B
bis
4
entsprechen
,
die
Farbe
des
Fetts
den
AUS-MEAT-Fettfarbenreferenznormen
0
bis
4
und
die
(
an
der
P8-Stelle
gemessene
)
Fettdicke
den
AUS-MEAT-Fettklassen
2
bis
5. [EU]
Beef
colour
shall
conform
to
AUS-MEAT
meat
colour
reference
standards
1 B
to
4,
fat
colour
to
AUS-MEAT
fat
colour
reference
standards
0
to
4
and
fat
depth
(measured
at
the
P8
site
)
to
AUS-MEAT
fat
classes
2
to
5.
Die
Mengen
des
zur
Verarbeitung
bestimmten
gefrorenen
Rindfleischs
,
die
bis
30
.
Juni
2005
unter
Sonderbedingungen
eingeführt
werden
dürfen
,
wurden
festgelegt
durch
Artikel
2
der
Verordnung
(
EG
)
Nr
.
395/2005
der
Kommission
vom
9.
März
2005
zur
erneuten
Zuteilung
von
Einfuhrrechten
gemäß
der
Verordnung
(
EG
)
Nr
.
1206/2004
zur
Eröffnung
und
Verwaltung
eines
Einfuhrzollkontingents
für
zur
Verarbeitung
bestimmtes
gefrorenes
Rindfleisch
. [EU]
Article
2
of
Commission
Regulation
(EC)
No
395/2005
of
9
March
2005
providing
for
reallocation
of
import
rights
under
Regulation
(EC)
No
1206/2004
opening
and
providing
for
the
administration
of
an
import
tariff
quota
for
frozen
beef
intended
for
processing
[3],
establishes
the
quantities
of
frozen
beef
for
processing
which
may
be
imported
under
special
conditions
until
30
June
2005
.
Die
Verordnung
(
EG
)
Nr
.
936/97
hat
in
Artikel
2
Buchstabe
f)
die
Menge
frischen
,
gekühlten
oder
gefrorenen
hochwertigen
Rindfleischs
das
der
in
selbiger
Vorschrift
gegebenen
Begriffsbestimmung
entspricht
und
im
Zeitraum
vom
1.
Juli
2004
bis
zum
30
.
Juni
2005
unter
besonderen
Bedingungen
eingeführt
werden
kann
,
auf
11500
t
festgesetzt
. [EU]
Article
2(f)
of
Regulation
(EC)
No
936/97
fixes
the
amount
of
high-quality
fresh
,
chilled
or
frozen
beef
and
veal
meeting
the
definition
laid
down
therein
which
may
be
imported
on
special
terms
for
the
period
1
July
2004
to
30
June
2005
at
11500
t.
Die
Verordnung
(
EG
)
Nr
.
936/97
hat
in
Artikel
2
Buchstabe
f)
die
Menge
frischen
,
gekühlten
oder
gefrorenen
hochwertigen
Rindfleischs
mit
Ursprung
in
und
Herkunft
aus
den
Vereinigten
Staaten
von
Amerika
und
Kanada
,
die
im
Zeitraum
vom
1.
Juli
2003
bis
zum
30
.
Juni
2004
unter
besonderen
Bedingungen
eingeführt
werden
kann
,
auf
11500
t
festgesetzt
. [EU]
Article
2(f)
of
Regulation
(EC)
No
936/97
fixes
the
amount
of
high-quality
fresh
,
chilled
or
frozen
beef
and
veal
originating
in
and
imported
from
the
United
States
of
America
and
Canada
which
may
be
imported
on
special
terms
for
the
period
1
July
2003
to
30
June
2004
at
11500
t.
Erfahrungsgemäß
teilen
die
Einführer
den
zuständigen
Behörden
,
die
die
Einfuhrlizenzen
erteilt
haben
,
nicht
immer
die
Menge
und
den
Ursprung
des
im
Rahmen
des
Kontingents
eingeführten
Rindfleischs
mit
. [EU]
Experience
has
shown
that
importers
do
not
always
inform
the
competent
authorities
which
issued
the
import
licences
of
the
quantity
and
origin
of
the
beef
imported
under
the
quota
in
question
.
Fleisch
von
hoher
Qualität
von
Rindern
,
frisch
,
gekühlt
oder
gefroren
,
das
folgender
Begriffsbestimmung
entspricht:
"Ausgewählte
Teilstücke
von
Jungochsen-
oder
Färsenschlachtkörpern
,
die
in
eine
der
folgenden
amtlichen
Kategorien
eingestuft
wurden:
'Y'
,
'YS'
,
'YG'
,
'YGS'
,
'YP'
und
'YPS'
entsprechend
den
Definitionen
von
AUS-MEAT
Australien
.
Die
Farbe
des
Rindfleischs
muss
den
AUS-MEAT-Fleischfarbenreferenznormen
1 B
bis
4
entsprechen
,
die
Farbe
des
Fetts
den
AUS-MEAT-Fettfarbenreferenznormen
0
bis
4
und
die
(
an
der
P8-Stelle
gemessene
)
Fettdicke
den
AUSMEAT-
Fettklassen
2
bis
5"
[EU]
High-quality
meat
of
bovine
animals
,
fresh
,
chilled
or
frozen
,
meeting
the
following
definition:
'Selected
cuts
obtained
from
steer
or
heifer
carcases
which
have
been
classified
under
one
of
the
following
official
categories:
"Y"
,
"YS"
,
"YG"
,
"YGS"
,
"YP"
and
"YPS"
,
as
defined
by
AUS-MEAT
Australia
.
Beef
colour
must
conform
to
AUS-MEAT
meat
colour
reference
standards
1 B
to
4,
fat
colour
to
AUS-MEAT
fat
colour
reference
standards
0
to
4
and
fat
depth
(measured
at
the
P8
site
)
to
AUS-MEAT
fat
classes
2
to
5'
Mit
Blick
auf
eine
größere
Transparenz
und
Wirksamkeit
der
Kontrollen
,
insbesondere
der
nachträglichen
Kontrollen
,
sind
die
Wirtschaftsbeteiligten
gehalten
,
Informationen
,
anhand
deren
für
jede
Partie
die
Verwendung
des
Rindfleischs
für
die
Herstellung
der
Konserven
verfolgt
werden
kann
,
aufzuzeichnen
und
laufend
zu
aktualisieren
. [EU]
To
increase
the
transparency
and
effectiveness
of
those
controls
,
particularly
in
the
case
of
a
post-clearance
check
,
provision
should
be
made
for
operators
to
keep
up-to-date
records
of
information
allowing
monitoring
of
the
use
of
beef
and
veal
in
the
production
of
preserved
products
according
to
the
production
batches
of
preserved
products
.
Mit
der
Verordnung
(
EG
)
Nr
.
412/2008
der
Kommission
vom
8.
Mai
2008
zur
Eröffnung
und
Verwaltung
eines
Zollkontingents
für
zur
Verarbeitung
bestimmten
gefrorenen
Rindfleischs
im
Zeitraum
1.
Juli
2008
bis
30
.
Juni
2009
ist
ein
Zollkontingent
für
die
Einfuhr
von
Rindfleischerzeugnissen
eröffnet
worden
. [EU]
Commission
Regulation
(EC)
No
412/2008
of
8
May
2008
opening
and
providing
for
the
administration
of
an
import
tariff
quota
for
frozen
beef
intended
for
processing
[3]
opened
import
tariff
quotas
for
beef
and
veal
products
.
Mit
der
Verordnung
(
EG
)
Nr
.
545/2007
der
Kommission
vom
16
.
Mai
2007
zur
Eröffnung
und
Verwaltung
eines
Zollkontingents
für
zur
Verarbeitung
bestimmten
gefrorenen
Rindfleischs
im
Zeitraum
1.
Juli
2007
bis
30
.
Juni
2008
ist
ein
Zollkontingent
für
die
Einfuhr
von
Rindfleischerzeugnissen
eröffnet
worden
. [EU]
Commission
Regulation
(EC)
No
545/2007
of
16
May
2007
opening
and
providing
for
the
administration
of
an
import
tariff
quota
for
frozen
beef
intended
for
processing
(1
July
2007
to
30
June
2008
) [3]
opened
import
tariff
quotas
for
beef
and
veal
products
.
SH
SchlachthofZB
ZerlegungsbetriebKH
KühlhausR
RindfleischS
/Z
Schaf-/ZiegenfleischSw
SchweinefleischEH
EinhuferfleischBB
Besondere
Bemerkungen
[EU]
SH
SlaughterhouseCP
Cutting
premisesCS
Cold
storeB
Bovine
meatS/G
Sheepmeat/goatmeatP
PigmeatSP
Meat
from
solipedsSR
Special
remarks
über
die
Zuteilung
von
Einfuhrrechten
für
die
für
den
Zeitraum
vom
1.
Juli
2007
bis
zum
30
.
Juni
2008
im
Rahmen
des
mit
der
Verordnung
(
EG
)
Nr
.
545/2007
für
zur
Verarbeitung
bestimmten
gefrorenen
Rindfleischs
eröffneten
Zollkontingents
eingereichten
Anträge
[EU]
on
the
allocation
of
import
rights
for
applications
lodged
for
the
period
1
July
2007
to
30
June
2008
under
tariff
quotas
opened
by
Regulation
(EC)
No
545/2007
for
frozen
beef
intended
for
processing
Um
Handelsstörungen
zu
vermeiden
,
sollten
Sendungen
frischen
entbeinten
und
gereiften
Rindfleischs
,
die
vor
dem
Inkrafttreten
dieser
Entscheidung
bescheinigt
und
auf
den
Weg
gebracht
wurden
,
für
einen
festgelegten
Zeitraum
zur
Einfuhr
in
die
Gemeinschaft
zugelassen
werden
. [EU]
In
order
to
avoid
disruption
of
trade
,
consignments
of
fresh
de-boned
and
matured
bovine
meat
certified
and
dispatched
before
the
entry
into
force
of
this
Decision
should
be
allowed
for
import
into
the
Community
for
a
specified
period
.
The example sentences [G] were kindly provided by the
Goethe Institute
.
Sentences marked by [EU] derived from
DGT Multilingual Translation Memory
. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
Search further for "Rindfleischs":
Synonyms
|
Proverbs, aphorisms, quotations
|
Wikipedia
|
verbformen.com: Word forms
|
Google: Web search
Synonyms / explanations
|
Proverbs, aphorisms, quotations
|
Wikipedia
|
Google: Web search
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Your e-mail address for an answer:
Imprint
-
Privacy
[de]
Ad partners