DEEn Dictionary De - En
DeEs De - Es
DePt De - Pt
 Vocabulary trainer

Spec. subjects Grammar Abbreviations Random search Preferences
Search in Sprachauswahl
Search for:
Mini search box
 

17 results for baker's
Tip: To exclude a word: word1 -word2

 German  English

0–; ; Backhefen: [EU] 0–; ; Baker's yeast:

"Bäckerhonig": Honig, der [EU] 'Baker's honey' means honey which is:

Backhefen:–;– ; der Position3002; zubereitete Backtriebmittel in Pulverform: [EU] Baker's yeast:–;– ot including vaccines of heading 3002); prepared baking powders:

Backwaren, feine Backwaren, Süßwaren oder Kleingebäck [EU] Bread, pastry, cakes, confectionery and other baker's wares

Backwaren, feine Backwaren, Süßwaren oder Kleingebäck [EU] Bread, pastry, cakes, confectionery, biscuits and other baker's wares

Backwaren, feine Backwaren, Süßwaren oder Kleingebäck [EU] Confectionery, bread, pastry, cakes, biscuits and other baker's wares

Backwaren, feine Backwaren, Süßwaren und Kleingebäck [EU] Bread, pastry, cakes, confectionery, biscuits and other baker's wares

Der Pizzabäcker schiebt die belegte Pizza mit Hilfe von etwas Mehl mit einer Drehbewegung auf einen Holz- oder Aluminiumschieber, dann lässt er sie mit einer schnellen Bewegung des Handgelenks auf die Ofensohle gleiten, ohne dass der Belag überschwappt. [EU] Using a little flour and a rotating movement, the 'pizzaiolo' (pizza chef) transfers the garnished pizza onto a wooden (or aluminium) baker's peel and slides it onto the cooking floor of the oven with a quick flick of the wrist, which prevents the garnish from running.

Die Eis-strukturierende Proteinzubereitung ist eine hellbraune Flüssigkeit, die durch Submersfermentation eines genetisch veränderten Stamms der Backhefe (Saccharomyces cerevisiae) hergestellt wird, in deren Genom ein synthetisches Gen für das Eis-strukturierende Protein eingefügt wurde. [EU] The Ice Structuring Protein (ISP) preparation is a light-brown liquid produced by submerged fermentation of a genetically-modified strain of food-grade baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae) in which a synthetic gene for the ISP has been inserted into the yeast's genome.

Die Mindestpreise, auf die sich die Angebote beziehen können, betragen 10,30 EUR je Hektoliter Alkohol von 100 % vol zur Herstellung von Backhefe, 26 EUR je Hektoliter Alkohol von 100 % vol zur Herstellung von chemischen Erzeugnissen des Typs Amine und Chloral zur Ausfuhr, 32 EUR je Hektoliter Alkohol von 100 % vol zur Herstellung von Eau de Cologne zur Ausfuhr und 7,5 EUR je Hektoliter Alkohol von 100 % vol zu anderen industriellen Verwendungen. [EU] The minimum prices which may be offered are EUR 10,30 per hectolitre of alcohol at 100 % vol intended for the manufacture of baker's yeast, EUR 26 per hectolitre of alcohol at 100 % vol intended for the manufacture of amine- and chloral-type chemical products for export, EUR 32 per hectolitre of alcohol at 100 % vol intended for the manufacture of eau de Cologne for export and EUR 7,5 per hectolitre of alcohol at 100 % vol intended for other industrial uses.

Klasse 2.3. Süßwaren, Backwaren, feine Backwaren und Kleingebäck [EU] Class 2.3 Confectionery, bread, pastry, cakes, biscuits and other baker's wares

Klasse 2.3 Süßwaren, Backwaren, kleine Backwaren und Kleingebäck [EU] Class 2.3. Confectionery, bread, pastry, cakes, biscuits and other baker's wares

Klasse 2.4 Backwaren, feine Backwaren, Süßwaren oder Kleingebäck [EU] Class 2.4. Bread, pastry, cakes, confectionery, biscuits and other baker's wares

Mischungen zur Herstellung von Backwaren [EU] Mixes for the preparation of baker's wares

Süßwaren, Backwaren, feine Backwaren oder Kleingebäck [EU] Confectionery, bread, pastry, cakes, biscuits and other baker's wares

Süßwaren, Backwaren, feine Backwaren und Kleingebäck [EU] Confectionery, bread, pastry, cakes, biscuits and other baker's wares

Waffeln können nur in die Position 1905 eingereiht werden, wenn sie den Charakter von Backwaren haben. [EU] Wafers can only be classified in heading 1905 if they have the character of baker's wares.

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Ad partners