DEEn Dictionary De - En
DeEs De - Es
DePt De - Pt
 Vocabulary trainer

Spec. subjects Grammar Abbreviations Random search Preferences
Search in Sprachauswahl
Search for:
Mini search box
 

18 results for 'semi-soft
Tip: Conversion of units

 German  English

Bei Weichkäse und halbfestem Schnittkäse sowie wärmebehandelten Fleischerzeugnissen wird je Partie nur eine Probe entnommen, die bei Ablauf der Haltbarkeitsdauer zu analysieren ist. [EU] For soft and semi-soft cheeses and heat-treated meat products, only one sample is taken from a batch that must be analysed at the end of shelf-life.

Beschreibung des Marktes für Weichkäse und halbfesten Schnittkäse, Räucher- und Graved-Fisch sowie wärmebehandelte Fleischerzeugnisse im betreffenden Mitgliedstaat: [EU] Description of the markets in soft and semi-soft cheeses, smoked and gravad fish as well as in heat-treated meat products in the Member State:

(deutsch) "Butterkäse": für einen halbfesten Kuhmilchkäse fetter Konsistenz, mit einem Milchfettgehalt von mindestens 45 GHT in der Trockenmasse [EU] (German) 'Butterkäse': for cow's milk cheese which has a semi-soft, fatty consistency and a minimum milk-fat content in the dry matter of 45 %

"halbfester Schnittkäse" Käse, dessen Textur nur geringfügig härter ist als Käse der Kategorie "Weichkäse"; der Feuchtigkeitsgehalt dieses Käses in der fettfreien Käsemasse reicht von 62 bis 67 %. [EU] 'semi-soft cheeses' means cheeses that have a texture which is only slighter harder than the soft cheese category. These cheeses have a percentage moisture, on a fat-free basis, ranging from 62 to 67 %.

Halbfester Schnittkäse zeichnet sich durch seine feste, aber geschmeidige Konsistenz aus; [EU] Semi-soft cheeses are characterised by their firm but elastic feel.

Halbfester Schnittkäse zeichnet sich durch seine feste, aber geschmeidige Konsistenz aus; [EU] Semi-soft cheeses are characterized by their firm but elastic feel.

Hartkäse, halbfester und halbweicher Käse [EU] Hard, semi-hard and semi-soft cheese

Nur harte, halbfeste und halbweiche Produkte [EU] Only hard, semi-hard and semi-soft ripened products

Nur Hartkäse, halbfester und halbweicher Käse [EU] Only hard, semi-hard and semi-soft cheese

Nur Käsereimilch von Hartkäse, halbfestem und halbweichem Käse [EU] Only cheese milk of hard, semi-hard and semi-soft cheese

Nur Oberflächenbehandlung harter, halbfester und halbweicher Produkte [EU] Only surface treatment of hard, semi-hard and semi-soft products

Nur Oberflächenbehandlung von Hartkäse, halbfestem und halbweichem Käse [EU] Only surface treatment of hard, semi-hard and semi-soft cheese

Prävalenz von Listeria monocytogenes in Weichkäse und halbfestem Schnittkäse, Räucher- und Graved-Fisch sowie wärmebehandelten Fleischerzeugnissen, die vom koordinierten Überwachungsprogramm erfasst werden, und Anteil der Proben, bei denen das Ergebnis 100 KBE/g überschreitet [EU] Prevalence and proportion of samples exceeding the limit of 100 cfu/g of Listeria monocytogenes in soft and semi-soft cheeses, smoked and gravad fish as well as in heat-treated meat products covered by the coordinated monitoring programme

Proben von Weichkäse und halbfestem Schnittkäse sowie wärmebehandelten Fleischerzeugnissen müssen nur bei Ablauf der Haltbarkeitsdauer analysiert werden. [EU] For soft and semi-soft cheese samples and heat-treated meat product samples the analyses must be carried out only at the end of shelf-life.

verpackter Weichkäse oder halbfester Schnittkäse [EU] packaged soft and semi-soft cheeses

Weichkäse oder halbfester Schnittkäse, ausgenommen Frischkäse [EU] Soft or semi-soft cheeses, excluding fresh cheeses

Weichkäse und halbfester Schnittkäse, ausgenommen Frischkäse [EU] Soft or semi-soft cheeses, excluding fresh cheeses

Weichkäse und halbfester Schnittkäse [EU] Soft and semi-soft cheeses

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Ad partners