DEEn Dictionary De - En
DeEs De - Es
DePt De - Pt
 Vocabulary trainer

Spec. subjects Grammar Abbreviations Random search Preferences
Search in Sprachauswahl
Search for:
Mini search box
 

11 results for skinless
Tip: Search for more words (boolean AND):word1 +word2

 German  English

Als Mindestprobe für die amtliche Methode sind fünf Hähnchenbrüste ohne Haut und Knochen zu verwenden. [EU] The minimum sample for the official method is five boneless skinless chicken breasts.

Bei Filet (ohne Haut) und entbeintem Fleisch von Putenschenkeln beläuft sich der Prozentsatz auf 2 % für jedes der Kühlungsverfahren. [EU] For (skinless) fillet and deboned turkey leg meat, the percentage is 2 % for each of the chilling methods.

Beim Großhandel besteht eine Probe normalerweise aus einer 10-kg-Kiste tiefgefrorenen Hähnchenbrusterzeugnisses ohne Haut und Knochen. [EU] For wholesale, each sample normally consists of one 10 kg box of frozen boneless skinless chicken breast product.

Das Wasser-Protein-Verhältnis für Hähnchenbrust ohne Haut und Knochen und ohne zugesetztes Wasser beträgt 3,28, und bei 2 % Fremdwasser (der Grenzwert für Hähnchenbrust ohne Haut und Knochen) beträgt das Wasser-Protein-Verhältnis 3,40.GEFRORENE HÄHNCHENBRUSTZUBEREITUNGEN [EU] The water protein ratio for boneless skinless chicken breast with no added water is 3,28 and for 2 % extraneous water (the limit for boneless skinless chicken breast) the water/protein ratio is 3,40.FROZEN CHICKEN BREAST PREPARATIONS

Das zugesetzte Wasser kann bestimmt werden anhand der Kurve, die die Beziehung zwischen dem Verhältnis Wasser:Protein und dem Fremdwassergehalt in Hähnchenbrust ohne Haut und Knochen darstellt (Abbildung 1). [EU] The added water can be determined from a plot of water/protein ratio against extraneous water in boneless skinless chicken breast (Figure 1).

Der (scheinbare) fettfreie Hähnchengehalt wird errechnet aus dem Gehalt an Proteinstickstoff und einem Stickstofffaktor für Hähnchenbrust ohne Haut und Knochen (Abschnitt 9). [EU] The (apparent) fat-free chicken content is calculated using the protein nitrogen content and a nitrogen factor for boneless skinless chicken breast (Section 9).

Filets ohne Haut - gefroren [EU] Skinless fillets - Frozen

Filets ohne Haut - mit Gräten - gefroren [EU] Skinless fillets - Bone in - Frozen

Filets ohne Haut - ohne Gräten - gefroren [EU] Skinless fillets - Boneless - Frozen

Im Einzelhandel ist eine Mindestprobe von fünf Hähnchenbrüsten ohne Haut und Knochen mit dem gleichen Haltbarkeitsdatum oder der gleichen Loskennzeichnung zu entnehmen. [EU] For retail, a minimum of five boneless skinless chicken breasts, with the same durability date or lot marking, should be taken.

Mit dieser Methode werden der Hähnchengehalt (und als Differenz das zugesetzte Wasser) sowie die Proteine auf Kollagenbasis in Hähnchenbrusterzeugnissen ohne Haut und Knochen bestimmt. [EU] This method determines the chicken content (and added water by difference) and collagen-based proteins in skinless, boneless chicken breast products.

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Ad partners