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rancid
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[A colourless, refined petroleum distillate that is free from rancid or objectionable odors and that boils in a range of approximately 300oF to 400oF.] [EU] [A colourless, refined petroleum distillate that is free from rancid or objectionable odors and that boils in a range of approximately 300 oF to 400 oF.]

Butter: ausschließlich aus Milch hergestellte natürliche Butter, Molkenbutter und rekombinierte Butter (frisch, gesalzen oder ranzig, einschließlich Butter in luftdicht verschlossenen Behältnissen), mit einem Milchfettgehalt von 80 GHT oder mehr, jedoch nicht mehr als 95 GHT, einem Gehalt an fettfreier Milchtrockenmasse von höchstens 2 GHT und einem Wassergehalt von höchstens 16 GHT. [EU] The term 'butter' means natural butter, whey butter or recombined butter (fresh, salted or rancid, including canned butter) derived exclusively from milk, with a milkfat content of 80 % or more but not more than 95 % by weight, a maximum milk solids-not-fat content of 2 % by weight and a maximum water content of 16 % by weight.

Die Notwendigkeit der Aufmachung des Produkts im Erzeugungsgebiet steht hier nicht in Zusammenhang mit dem Vorhandensein von Wasser, sondern dem von Lipiden (Fettsäuren), die unter schlechten Bedingungen zu einem Qualitätsverfall (Ranzigkeit) führen können. [EU] The products need to be packaged inside the production area not only because of their water content, but also because of their fat content: if not kept in proper conditions, there is a danger that they might become rancid.

Frostbrand: (in qualitätsmindernder Eigenschaft) lokale oder großflächige irreversible Trocknungsschädigung von Haut und/oder Fleisch, die sich manifestieren kann als Veränderungder ursprünglichen Farbe (in der Regel Aufhellung) und/odervon Geschmack und Geruch (geschmacklos und ranzig) und/oderder Konsistenz (trocken, schwammig). [EU] Freezer-burn: (in the sense of a reduction in quality) is the local or area-type irreversible drying up of skin and/or flesh which may produce changes:in the original colour (mostly getting paler), orin flavour and smell (flavourless or rancid), orin texture (dry, spongy).

Ranzig Flavour bei stark oxidierten Ölen. [EU] Rancid flavour of oil that has undergone an intense process of oxidation.

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
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