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38 results for Ferment | Ferment
Word division: Fer·ment
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Lactococcus Ferment ist ein Extrakt der von Lactococcus abgeleiteten Bakterienkultur [EU] Lactococcus Ferment is an extract of the bacterial culture derived from Lactococcus

Porphyridium/Zinc Ferment ist ein Extrakt aus dem Endprodukt der Fermentation durch Porphyridium in Anwesenheit von Zinc-Ionen [EU] Porphyridium/Zinc Ferment is an extract of the fermentation product of porphyridium in the presence of zinc ions

Saccharomyces/Calcium Ferment ist das Endprodukt der Fermentation durch Saccharomyces in Anwesenheit von Calcium-Ionen [EU] Saccharomyces/Calcium Ferment is the fermentation product of Saccharomyces in the presence of calcium ions

Saccharomyces/Copper Ferment ist das Endprodukt der Fermentation durch Saccharomyces in Anwesenheit von Kupfer-Ionen [EU] Saccharomyces/Copper Ferment is the fermentation product of Saccharomyces in the presence of copper ions

Saccharomyces/Fluorine Ferment ist das Endprodukt der Fermentation durch Saccharomyces in Anwesenheit von Fluor-Ionen [EU] Saccharomyces/Fluorine Ferment is the fermentation product of Saccharomyces in the presence of fluorine ions

Saccharomyces/Germanium Ferment ist das Endprodukt der Fermentation durch Saccharomyces in Anwesenheit von Germanium-Ionen [EU] Saccharomyces/Germanium Ferment is the fermentation product of Saccharomyces in the presence of germanium ions

Saccharomyces/Iron Ferment ist das Endprodukt der Fermentation durch Saccharomyces in Anwesenheit von Eisen-Ionen [EU] Saccharomyces/Iron Ferment is the fermentation product of Saccharomyces in the presence of iron ions

Saccharomyces/Magnesium Ferment ist das Endprodukt der Fermentation durch Saccharomyces in Anwesenheit von Magnesium-Ionen [EU] Saccharomyces/Magnesium Ferment is the fermentation product of Saccharomyces in the presence of magnesium ions

Saccharomyces/Mangane Ferment ist das Endprodukt der Fermentation durch Saccharomyces in Anwesenheit von Mangan-Ionen [EU] Saccharomyces/Manganese Ferment is the fermentation product of Saccharomyces in the presence of manganese ions

Saccharomyces/Maris Sal Ferment ist das Endprodukt der Fermentation durch Saccharomyces in Anwesenheit von Meersalz [EU] Saccharomyces/Maris Sal Ferment is the fermentation product of Saccharomyces in the presence of sea salts

Saccharomyces/Potassium Ferment ist das Endprodukt der Fermentation durch Saccharomyces in Anwesenheit von Kalium-Ionen [EU] Saccharomyces/Potassium Ferment is the fermentation product of Saccharomyces in the presence of potassium ions

Saccharomyces/Silico Ferment ist das Endprodukt der Fermentation durch Saccharomyces in Anwesenheit von Silicon [EU] Saccharomyces/Silicon Ferment is the fermentation product of Saccharomyces in the presence of silicon

Saccharomyces/Zinc Ferment ist das Endprodukt der Fermentation durch Saccharomyces in Anwesenheit von Zinc-Ionen [EU] Saccharomyces/Zinc Ferment is the fermentation product of Saccharomyces in the presence of zinc ions

Sonstige mögliche Zutaten: stiller Weiß- oder Rotwein, Zucker und/oder Dextrose und/oder Fruktose und/oder Laktose, Gärkulturen, Natrium- und/oder Kaliumnitrit, Ascorbinsäure und daraus hergestelltes Natriumsalz. [EU] Other ingredients (if any): still white or red wine, sugar and/or dextrose and/or fructose and/or lactose, starter ferment, sodium and/or potassium nitrite, ascorbic acid and sodium salt.

Substrate werden durch ihren Trivialnamen, üblichen Namen oder eine sonstige Fachbezeichnung benannt, z. B. Lactococcus/Carrot Ferment. [EU] Substrates will be identified by their common, usual, or other technical name, e.g. Lactococcus/Carrot Ferment.

Vitreoscilla Ferment Extract ist ein Extrakt, das aus Vitreoscilla- Bakterienkulturen gewonnen wird [EU] Vitreoscilla Ferment Extract is an extract of the bacterial culture derived from Vitreoscilla

Wenn das aus einem bestimmten 'ferment' oder einer 'culture' produzierte Erzeugnis einen Trivialnamen oder eine allgemein übliche Bezeichnung hat, kann dieser Name verwendet werden, z.B. Yogurt, Gellan Gum oder Xanthan Gum. [EU] When the end product produced from a given "ferment" or "culture" has a common or usual name, such name may be used, e.g. Yogurt, Gellan Gum or Xanthan Gum.

Wenn das Endprodukt keinen Trivialnamen oder keine allgemein übliche Bezeichnung hat, wird das Produkt unter Verwendung der Gattung des Mikroorganismus, gefolgt von einem Schrägstrich und dem Namen des Substrats (soweit zutreffend) sowie gefolgt vom Begriff 'ferment' benannt. [EU] When the end product does not have a common or usual name, the product will be named using the genus of the micro-organism, followed by a slash and the name of the substrate (if applicable), followed by the work "ferment".

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The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
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