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36 results for Schmalz | Schmalz |
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German |
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CPA 10.11.50: Schweinespeck, -schmalz und -fett, Fett von Rindern, Schafen oder Ziegen [EU] |
CPA 10.11.50: Fats of bovine animals, sheep, goats or pigs | |
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CPA 10.41.11: Schmalzstearin, Schmalzöl, Oleostearin, Oleomargarin und Talgöl, weder emulgiert, vermischt noch anders verarbeitet [EU] |
CPA 10.41.11: Lard stearin, lard oil, oleostearin, oleo-oil and tallow oil, not emulsified or mixed or otherwise prepared | |
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Diese Bezeichnung kann um eine genauere Angabe der je nach Herkunft oder Gewinnung unterschiedlichen Fettart (Talg, Schmalz, Knochenfett usw.) ergänzt werden. [EU] |
This name may be supplemented by a more accurate description of the type of animal fat depending on its origin or production process (tallow, lard, bone fat, etc.). | |
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Die Verordnung (EG) Nr. 445/2004 der Kommission vom 10. März 2004 zur Änderung von Anhang I der Richtlinie 92/118/EWG des Rates über Tierdärme, Schmalz und ausgelassene Fette sowie Kaninchen- und Zuchtwildfleisch ist in das Abkommen aufzunehmen. [EU] |
Commission Regulation (EC) No 445/2004 of 10 March 2004 amending Annex I to Council Directive 92/118/EEC as regards animal casings, lard and rendered fats and rabbit meat and farmed game meat is to be incorporated into the Agreement. | |
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Erzeugnis, das bei der Gewinnung von Talg, Schmalz oder sonstigen extrahierten oder physikalisch entzogenen tierischen Fetten anfällt, in frischem, gefrorenem oder getrockneten Zustand [EU] |
Product obtained from the manufacture of tallow, lard and other extracted or physically removed fats of animal origin, fresh, frozen or dried. | |
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Fett von Rindern, Schafen oder Ziegen (ausg. Schmalzstearin, Schmalzöl, Oleostearin, Oleomargarin und Talgöl, weder emulgiert, vermischt noch anders verarbeitet) [EU] |
Fats of bovine animals, sheep or goats (excl. lard stearin, lard oil, oleostearin, oleooil and tallow oil, not emulsified or mixed or otherwise prepared) | |
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Fischöl und Algenöl; Schmalz, Rinder-, Geflügel-, Schaf- und Schweinefett; Fette und Öle für die gewerbliche Herstellung wärmebehandelter Lebensmittel; Bratöl und -fett, außer Olivenöl und Oliventresteröl [EU] |
Only fish oil and algal oil; lard, beef, poultry sheep and porcine fat; fat and oils for the professional manufacture of heat-treated foods; frying oils and frying fat, excluding olive oil and pomace oil | |
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(für Schmalz von Jagdwild) [EU] |
(for wild game lard) | |
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Glyceride, Schmalz mono-, Acetate [EU] |
Glycerides, lard mono-, acetates | |
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Nach der Warenbezeichnung unter dem KN-Code 150300 ("Schmalzstearin, Schmalzöl, Oleostearin, Oleomargarin und Talgöl, weder emulgiert, vermischt noch anders verarbeitet") wird Folgendes eingefügt: [EU] |
After the description of the goods under CN code 150300 ('Lard stearin, lard oil, oleostearin, oleo-oil and tallow oil, not emulsified or mixed or otherwise prepared'), the following is inserted: | |
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Nachgewiesen werden können sowohl pflanzliche als auch tierische Fette (z. B. Rindertalg und Schmalz). [EU] |
Both vegetable fats and animal fats such as beef tallow and lard can be detected. | |
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Nebenerzeugnis, das bei der Gewinnung von Talg, Schmalz oder sonstigen extrahierten oder physikalisch entzogenen tierischen Fetten anfällt [EU] |
Residual product of the manufacture of tallow, lard and other extracted or physically removed fats of animal origin | |
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Nur Fette und Öle für die gewerbliche Herstellung wärmebehandelter Lebensmittel; Bratöl und -fett, ausgenommen Oliventresteröl, sowie Schmalz, Fischöl, Rinder-, Geflügel- und Schaffett [EU] |
Only fats and oils for the professional manufacture of heat-treated foods; frying oil and frying fat (excluding olive an pomace oil) and lard, fish oil, beef, poultry and sheep fat | |
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Nur Fette und Öle für die gewerbliche Herstellung wärmebehandelter Lebensmittel; Bratöl und -fett, ausgenommen Oliventresteröl, sowie Schmalz, Fischöl, Rinder-, Geflügel- und Schaffett [EU] |
Only fats and oils for the professional manufacture of heat-treated foods; frying oil and frying fat (excluding olive pomace oil) and lard, fish oil, beef, poultry and sheep fat | |
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Schmalz; Fischöl; Rinder-, Geflügel- und Schaffett [EU] |
Lard; fish oil; beef, poultry and sheep fat | |
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Schmalz-Mono-, -Di- und -Triglyceride [EU] |
Glycerides, lard mono-, di- and tri- | |
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Schmalz-Mono-, -Di- und -Triglyceride, gehärtet [EU] |
Glycerides, lard mono-, di- and tri-, hydrogenated | |
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Schmalz-Monoglyceride [EU] |
Glycerides, lard mono- | |
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Schmalz-Monoglyceride, gehärtet, Acetate [EU] |
Glycerides, lard mono-, hydrogenated, acetates | |
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Schmalz-Monoglyceride, gehärtet [EU] |
Glycerides, lard mono-, hydrogenated | |
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The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute. Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data. |
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