DEEn Dictionary De - En
DeEs De - Es
DePt De - Pt
 Vocabulary trainer

Spec. subjects Grammar Abbreviations Random search Preferences
Search in Sprachauswahl
Search for:
Mini search box
 

8 results for lombo
Tip: Gender of German nouns:
{m} = der, {f} = die, {n} = das, {pl} = die

 German  English

Bei der förmlichen Überprüfung der Lastenhefte für die Bezeichnungen "Paia de Toucinho de Estremoz e Borba", "Chouriço de Carne de Estremoz e Borba", "Paia de Lombo de Estremoz e Borba", "Morcela de Estremoz e Borba", "Chouriço grosso de Estremoz e Borba" und "Paia de Estremoz e Borba" wurden keine eindeutigen Beurteilungsfehler festgestellt. [EU] Formal examination of the specifications for the names 'Paia de Toucinho de Estremoz e Borba', 'Chouriço de Carne de Estremoz e Borba', 'Paia de Lombo de Estremoz e Borba', 'Morcela de Estremoz e Borba', 'Chouriço grosso de Estremoz e Borba' and 'Paia de Estremoz e Borba' revealed no obvious error of assessment.

Gemäß Artikel 5 der Verordnung (EWG) Nr. 2081/92 hat Portugal in Bezug auf die sechs Bezeichnungen "Paia de Toucinho de Estremoz e Borba", "Chouriço de Carne de Estremoz e Borba", "Paia de Lombo de Estremoz e Borba", "Morcela de Estremoz e Borba", "Chouriço grosso de Estremoz e Borba" und "Paia de Estremoz e Borba" die Eintragung als geschützte geografische Angaben beantragt. [EU] Pursuant to Article 5 of Regulation (EEC) No 2081/92, Portugal has sent the Commission six applications for registration of the names 'Paia de Toucinho de Estremoz e Borba', 'Chouriço de Carne de Estremoz e Borba', 'Paia de Lombo de Estremoz e Borba', 'Morcela de Estremoz e Borba', 'Chouriço grosso de Estremoz e Borba' and 'Paia de Estremoz e Borba' as protected geographical indications.

Nur presunto, presunto da und paio do lombo und ähnliche Produkte: 10- bis 15-tägige Trockenpökelung; ihr schließt sich eine Stabilisierungszeit von 30 bis 45 Tagen und eine Reifezeit von mindestens 2 Monaten an [EU] Only presunto, presunto da pa and paio do lombo and similar products: Dry cured for 10 to 15 days followed by a 30 to 45-day stabilisation period and a maturation period of at least 2 month

Nur presunto, presunto da und paio do lombo und ähnliche Produkte: 10- bis 15-tägige Trockenpökelung; ihr schließt sich eine Stabilisierungszeit von 30 bis 45 Tagen und eine Reifezeit von mindestens 2 Monaten an [EU] Only presunto, presunto da pa and paio do lombo and similar products: Dry cured for 10 to 15 days followed by a 30 to 45-day stabilisation period and a maturation period of at least 2 months

Paia de Lombo de Estremoz e Borba (g. g. A.) [EU] Paia de Lombo de Estremoz e Borba (PGI)

Presunto, presunto da und paio do lombo (2.3) [EU] Dry cured bacon (2.1);

Presunto, presunto da und paio do lombo (2.3) [EU] Presunto, presunto da and paio do lombo (2.3);

zur Ergänzung der Verordnung (EG) Nr. 2400/96 zur Eintragung bestimmter Bezeichnungen in das Verzeichnis der geschützten Ursprungsbezeichnungen und der geschützten Angaben (Paia de Toucinho de Estremoz e Borba, Chouriço de Carne de Estremoz e Borba, Paia de Lombo de Estremoz e Borba, Morcela de Estremoz e Borba, Chouriço grosso de Estremoz e Borba, Paia de Estremoz e Borba) [EU] supplementing the Annex to Regulation (EC) No 2400/96 on the entry of certain names in the Register of protected designations of origin and protected geographical indications (Paia de Toucinho de Estremoz e Borba, Chouriço de Carne de Estremoz e Borba, Paia de Lombo de Estremoz e Borba, Morcela de Estremoz e Borba, Chouriço grosso de Estremoz e Borba, Paia de Estremoz e Borba)

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Ad partners