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tolerant
exact
1 error
approximate
w/o phonetic transcr.
engl. phonetic transcr.
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ä
ö
ü
ß
9 results for water/protein
Tip:
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German
English
Das
Erzeugnis
hat
eine
Reifedauer
von
mindestens
4
Wochen
und
ein
Wasser-Eiweiß-Verhältnis
unter
1,7. [EU]
Product
has
a
minimum
4-week
maturation
period
and
a
water/protein
ratio
of
less
than
1,7.
Das
Erzeugnis
hat
ein
Wasser-Eiweiß-Verhältnis
unter
1,7 [EU]
Product
has
a
water/protein
ratio
of
less
than
1,7
Das
Wasser-Protein-Verhältnis
für
Hähnchenbrust
ohne
Haut
und
Knochen
und
ohne
zugesetztes
Wasser
beträgt
3,28,
und
bei
2 %
Fremdwasser
(
der
Grenzwert
für
Hähnchenbrust
ohne
Haut
und
Knochen
)
beträgt
das
Wasser-Protein-Verhältnis
3,40.GEFRORENE
HÄHNCHENBRUSTZUBEREITUNGEN
[EU]
The
water
protein
ratio
for
boneless
skinless
chicken
breast
with
no
added
water
is
3,28
and
for
2 %
extraneous
water
(the
limit
for
boneless
skinless
chicken
breast
)
the
water/protein
ratio
is
3,40.FROZEN
CHICKEN
BREAST
PREPARATIONS
Das
zugesetzte
Wasser
kann
bestimmt
werden
anhand
der
Kurve
,
die
die
Beziehung
zwischen
dem
Verhältnis
Wasser:Protein
und
dem
Fremdwassergehalt
in
Hähnchenbrust
ohne
Haut
und
Knochen
darstellt
(
Abbildung
1). [EU]
The
added
water
can
be
determined
from
a
plot
of
water/protein
ratio
against
extraneous
water
in
boneless
skinless
chicken
breast
(Figure 1).
Nur
Rohwürste
(
Salami
und
Kantwurst
):
Das
Erzeugnis
hat
eine
Reifedauer
von
mindestens
4
Wochen
und
ein
Wasser-Eiweiß-Verhältnis
unter
1,7 [EU]
Only
rohwürste
(salami
and
kantwurst
):
Product
has
a
minimum
4-week
maturation
period
and
a
water/protein
ratio
of
less
than
1,7
Verarbeitungserzeugnisse
des
KN-Codes
02102090
,
die
so
getrocknet
oder
geräuchert
wurden
,
dass
Farbe
und
Konsistenz
des
frischen
Fleisches
vollkommen
verschwunden
sind
und
die
ein
Verhältnis
Wasser/Eiweiß
von
höchstens
3,2
aufweisen
,
gelten
jedoch
als
B-Erzeugnisse
. [EU]
However
, a
processed
product
falling
within
CN
code
02102090
which
has
been
dried
or
smoked
so
that
the
colour
and
consistency
of
the
fresh
meat
has
totally
disappeared
and
with
a
water/protein
ratio
not
exceeding
3,2
shall
be
considered
to
be
a
B-product
.
Verhältnis
Wasser/Eiweiß:
höchstens
2,00 [EU]
Water/protein
ratio:
max
. 2,00
Wasser/Protein-Verhältnis
[EU]
Ratio
Water/Protein
Wasser-Protein-Verhältnis
im
Fleisch
höchstens
4,3 [EU]
Water/protein
ratio
in
meat
maximum
4,3
The example sentences [G] were kindly provided by the
Goethe Institute
.
Sentences marked by [EU] derived from
DGT Multilingual Translation Memory
. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
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