DEEn Dictionary De - En
DeEs De - Es
DePt De - Pt
 Vocabulary trainer

Spec. subjects Grammar Abbreviations Random search Preferences
Search in Sprachauswahl
Search for:
Mini search box
 

9 results for water/protein
Tip: You may adjust several search options.

 German  English

Das Erzeugnis hat eine Reifedauer von mindestens 4 Wochen und ein Wasser-Eiweiß-Verhältnis unter 1,7. [EU] Product has a minimum 4-week maturation period and a water/protein ratio of less than 1,7.

Das Erzeugnis hat ein Wasser-Eiweiß-Verhältnis unter 1,7 [EU] Product has a water/protein ratio of less than 1,7

Das Wasser-Protein-Verhältnis für Hähnchenbrust ohne Haut und Knochen und ohne zugesetztes Wasser beträgt 3,28, und bei 2 % Fremdwasser (der Grenzwert für Hähnchenbrust ohne Haut und Knochen) beträgt das Wasser-Protein-Verhältnis 3,40.GEFRORENE HÄHNCHENBRUSTZUBEREITUNGEN [EU] The water protein ratio for boneless skinless chicken breast with no added water is 3,28 and for 2 % extraneous water (the limit for boneless skinless chicken breast) the water/protein ratio is 3,40.FROZEN CHICKEN BREAST PREPARATIONS

Das zugesetzte Wasser kann bestimmt werden anhand der Kurve, die die Beziehung zwischen dem Verhältnis Wasser:Protein und dem Fremdwassergehalt in Hähnchenbrust ohne Haut und Knochen darstellt (Abbildung 1). [EU] The added water can be determined from a plot of water/protein ratio against extraneous water in boneless skinless chicken breast (Figure 1).

Nur Rohwürste (Salami und Kantwurst): Das Erzeugnis hat eine Reifedauer von mindestens 4 Wochen und ein Wasser-Eiweiß-Verhältnis unter 1,7 [EU] Only rohwürste (salami and kantwurst): Product has a minimum 4-week maturation period and a water/protein ratio of less than 1,7

Verarbeitungserzeugnisse des KN-Codes 02102090, die so getrocknet oder geräuchert wurden, dass Farbe und Konsistenz des frischen Fleisches vollkommen verschwunden sind und die ein Verhältnis Wasser/Eiweiß von höchstens 3,2 aufweisen, gelten jedoch als B-Erzeugnisse. [EU] However, a processed product falling within CN code 02102090 which has been dried or smoked so that the colour and consistency of the fresh meat has totally disappeared and with a water/protein ratio not exceeding 3,2 shall be considered to be a B-product.

Verhältnis Wasser/Eiweiß: höchstens 2,00 [EU] Water/protein ratio: max. 2,00

Wasser/Protein-Verhältnis [EU] Ratio Water/Protein

Wasser-Protein-Verhältnis im Fleisch höchstens 4,3 [EU] Water/protein ratio in meat maximum 4,3

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Ad partners