DEEn Dictionary De - En
DeEs De - Es
DePt De - Pt
 Vocabulary trainer

Spec. subjects Grammar Abbreviations Random search Preferences
Search in Sprachauswahl
Search for:
Mini search box
 

71 similar results for 10064000
Tip: To exclude a word: word1 -word2

 German  English

Französisch Brisures de riz, relevant du code NC 10064000, destinées à la production de préparations alimentaires du code NC 19011000 [EU] In French Brisures de riz, relevant du code NC 10064000, destinées à la production de préparations alimentaires du code NC 19011000

Für die Einfuhren in die Gemeinschaft von Bruchreis des KN-Codes 10064000 mit Ursprung in den AKP-Staaten wird im Rahmen eines Kontingents von 20000 Tonnen auf Vorlage einer Einfuhrlizenz eine Zollverringerung gemäß Anhang II der Verordnung (EG) Nr. 2286/2002 gewährt. [EU] Imports into the Community of broken rice falling within CN code 10064000 originating in the ACP States shall benefit from a reduction in import duties, as provided for in Annex II to Regulation (EC) No 2286/2002, under a quota for 20000 tonnes on presentation of an import licence.

Im Rahmen der Konsultationen mit Thailand gemäß Artikel XXIII des GATT war vereinbart worden, ein Jahreseinfuhrkontingent von 80000 Tonnen Bruchreis des KN-Codes 10064000 mit einer Ermäßigung des Einfuhrzolls um 28 EUR/t zu eröffnen. [EU] Under the consultations with Thailand pursuant to GATT Article XXIII, it was agreed to open an annual import quota for 80000 tonnes of broken rice covered by CN code 10064000 at an import duty reduced by EUR 28 per tonne.

In dänisch: Brudris, henhørende under KN-kode 10064000, bestemt til fremstilling af tilberedte næringsmidler, henhørende under KN-kode 190110 [EU] In Danish: Brudris, henhørende under KN-kode 10064000, bestemt til fremstilling af tilberedte næringsmidler, henhørende under KN-kode 190110

In Deutsch: Bruchreis des KN-Codes 10064000, bestimmt zur Herstellung von Lebensmittelzubereitungen des KN-Codes 190110 [EU] In German: Bruchreis des KN-Codes 10064000, bestimmt zur Herstellung von Lebensmittelzubereitungen des KN-Codes 190110

In englisch: Broken rice of CN code 10064000 for production of food preparations of CN code 190110 [EU] In English: Broken rice of CN code 10064000 for production of food preparations of CN code 190110

In estnisch: CN-koodi 10064000 alla kuuluv purustatud riis CN-koodi 190110 alla kuuluvate toiduainete tootmiseks [EU] In Estonian: CN-koodi 10064000 alla kuuluv purustatud riis CN-koodi 190110 alla kuuluvate toiduainete tootmiseks

In finnisch: CN-koodiin 10064000 kuuluvat rikkoutuneet riisinjyvät CN-koodiin 190110 kuuluvien elintarvikevalmisteiden valmistamiseksi [EU] In Finnish: CN-koodiin 10064000 kuuluvat rikkoutuneet riisinjyvät CN-koodiin 190110 kuuluvien elintarvikevalmisteiden valmistamiseksi

In französisch: Brisures de riz, relevant du code NC 10064000, destinées à la production de préparations alimentaires du code NC 190110 [EU] In French: Brisures de riz, relevant du code NC 10064000, destinées à la production de préparations alimentaires du code NC 190110

In italienisch: Rotture di riso, di cui al codice NC 10064000, destinate alla produzione di preparazioni alimentari del codice NC 190110 [EU] In Italian: Rotture di riso, di cui al codice NC 10064000, destinate alla produzione di preparazioni alimentari del codice NC 190110

In lettisch: Š;ķeltie ;si, uz kuriem attiecas KN kods 10064000, kas paredzē;ti to ;rtikas produktu raž;ošanai, uz kuriem attiecas KN kods 190110 [EU] In Latvian: Š;ķeltie ;si, uz kuriem attiecas KN kods 10064000, kas paredzē;ti to ;rtikas produktu raž;ošanai, uz kuriem attiecas KN kods 190110

In litauisch: KN kodu 10064000 klasifikuojami skaldyti ryž;iai, skirti KN kodu 190110 klasifikuojamų; maisto produktų; gamybai [EU] In Lithuanian: KN kodu 10064000 klasifikuojami skaldyti ryž;iai, skirti KN kodu 190110 klasifikuojamų; maisto produktų; gamybai

In maltesisch: Ross miksur tal-kodiċ;i NK 10064000 ;all-produzzjoni ta' preparazzjonijiet alimentari tal-kodiċ;i NK 190110 [EU] In Maltese: Ross miksur tal-kodiċ;i NK 10064000 ;all-produzzjoni ta' preparazzjonijiet alimentari tal-kodiċ;i NK 190110

In niederländisch: Breukrijst van GN-code 10064000, voor de produktie van voor voeding bestemde bereidingen van GN-code 190110 [EU] In Dutch: Breukrijst van GN-code 10064000, voor de produktie van voor voeding bestemde bereidingen van GN-code 190110

In polnisch: Ryż; ł;amany obję;ty kodem NC 10064000 do produkcji przetworów spoż;ywczych obję;tych kodem NC 190110 [EU] In Polish: Ryż; ł;amany obję;ty kodem NC 10064000 do produkcji przetworów spoż;ywczych obję;tych kodem NC 190110

In portugiesisch: Trincas de arroz do código NC 10064000, destinadas à produção de preparações alimentares do código NC 190110 [EU] In Portuguese: Trincas de arroz do código NC 10064000, destinadas à produção de preparações alimentares do código NC 190110

In rumänisch: brizură; de orez având codul NC 10064000 destinat producț;iei de preparate alimentare având codul NC 190110 [EU] In Romanian: brizură; de orez având codul NC 10064000 destinat producț;iei de preparate alimentare având codul NC 190110

In schwedisch: Brutet ris som omfattas av KN-nummer 10064000, avsett för produktion av livsmedelsberedningar som omfattas av KN-nummer 190110. [EU] In Swedish: Brutet ris som omfattas av KN-nummer 10064000, avsett för produktion av livsmedelsberedningar som omfattas av KN-nummer 190110.

In slowakisch: Zlomková ryž;a spadajúca do kódu KN 10064000 na výrobu potravinových prípravkov spadajúcich do kódu KN 190110 [EU] In Slovak: Zlomková ryž;a spadajúca do kódu KN 10064000 na výrobu potravinových prípravkov spadajúcich do kódu KN 190110

In slowenisch: Lomljen riž; z oznako KN 10064000 za proizvodnjo ž;ivilskih izdelkov z oznako KN 190110 [EU] In Slovenian: Lomljen riž; z oznako KN 10064000 za proizvodnjo ž;ivilskih izdelkov z oznako KN 190110

← More results >>>

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Ad partners