|
|
|
23 results for Nierenzapfen |
Tip: | Searching without specifying a search word shows a random entry. |
|
|
German |
English |
|
Der Gehalt an magerem Rindfleisch ohne Fett wird mit dem Analyseverfahren gemäß dem Anhang der Verordnung (EWG) Nr. 2429/86 der Kommission bestimmt.Zu den Schlachtnebenerzeugnissen gehören: der Kopf und Teile davon (einschließlich Ohren), Füße, Schwänze, Herz, Euter, Leber, Nieren, Bries (Thymusdrüse), Bauchspeicheldrüse, Hirn, Lunge, Schlund, Nierenzapfen, Milz, Zunge, Hautfett, Rückenmark, essbare Häute, Geschlechtsorgane (Uterus, Ovarien und Hoden), Schilddrüse und Hypophyse. [EU] |
The lean bovine meat content excluding fat shall be determined in accordance with the procedure laid down in the Annex to Commission Regulation (EEC) No 2429/86 [10].Offal includes the following: heads and cuts thereof (including ears), feet, tails, hearts, udders, livers, kidneys, sweetbreads (thymus glands), pancreas, brains, lungs, throats, thick skirts, spleens, tongues, caul, spinal cords, edible skin, reproductive organs (i.e. uteri, ovaries and testes), thyroid glands, pituitary glands. | |
|
Der Gehalt an magerem Rindfleisch ohne Fett wird mit dem Analyseverfahren gemäß dem Anhang der Verordnung (EWG) Nr. 2429/86 der Kommission bestimmt.Zu den Schlachtnebenerzeugnissen gehören: der Kopf und Teile davon (einschließlich Ohren), Füße, Schwänze, Herz, Euter, Leber, Nieren, Bries (Thymusdrüse), Bauchspeicheldrüse, Hirn, Lunge, Schlund, Nierenzapfen, Milz, Zunge, Hautfett, Rückenmark, essbare Häute, Geschlechtsorgane (Uterus, Ovarien und Hoden), Schilddrüse und Hypophyse. [EU] |
The lean bovine meat content excluding fat shall be determined in accordance with the procedure laid down in the Annex to Commission Regulation (EEC) No 2429/86 [7].Offal includes the following: heads and cuts thereof (including ears), feet, tails, hearts, udders, livers, kidneys, sweetbreads (thymus glands and pancreas), brains, lungs, throats, thick skirts, spleens, tongues, caul, spinal cords, edible skin, reproductive organs (i.e. uteri, ovaries and testes), thyroid glands, pituitary glands. | |
|
Der KN-Code "02109041" für "Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch, in Salzlake, getrocknet oder geräuchert" wird ersetzt durch den KN-Code "02109951" [EU] |
The CN code '02109041' for 'Thick skirt and thin skirt, salted, in brine, dried or smoked' is replaced by the CN code '02109951' | |
|
der KN-Code "02109049" für "Genießbare Schlachtnebenerzeugnisse von Rindern, in Salzlake, getrocknet oder geräuchert, andere als Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch" wird ersetzt durch den KN-Code "02109959" [EU] |
the CN code '02109049' for 'Edible meat offal of bovine animals, salted, in brine, dried or smoked, other than thick skirt and thin skirt' is replaced by the CN code '02109959' | |
|
Die KN-Codes "02061091" und "02061099" für "Genießbare Schlachtnebenerzeugnisse von Rindern, ausgenommen Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch, frisch oder gekühlt, ausgenommen zum Herstellen von pharmazeutischen Erzeugnissen" werden ersetzt durch den KN-Code "02061098" [EU] |
The CN codes '02061091' and '02061099' for 'Edible offal of bovine animals excluding thick skirt and thin skirt, fresh or chilled, other than for the manufacture of pharmaceutical products' are replaced by the CN code '02061098' | |
|
Fleisch von Rindern, gefroren; Vorderviertel, zusammen oder getrennt; Fleisch ohne Knochen und genießbare Schlachtnebenerzeugnisse von Rindern, gefroren; Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch. [EU] |
Meat of bovine animals, frozen; un-separated or separated forequarters; boneless and edible offal of bovine animals, frozen; thick skirt and thin skirt. | |
|
Fleisch von Rindern, gefroren: Vorderviertel, zusammen oder getrennt; Fleisch von Rindern, gefroren: ohne Knochen; genießbare Schlachtnebenerzeugnisse von Rindern, gefroren: Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch. [EU] |
Meat of bovine animals, frozen; un-separated or separated forequarters; boneless Edible offal of bovine animals, frozen; thick skirt and thin skirt. | |
|
Genießbare Nierenzapfen (Zwerchfellpfeiler) und Saumfleisch von Rindern, frisch oder gekühlt [EU] |
Edible thick skirt and thin skirt of bovine animals, fresh or chilled | |
|
Genießbare Nierenzapfen (Zwerchfellpfeiler) und Saumfleisch von Rindern, gefroren [EU] |
Edible thick skirt and thin skirt of bovine animals, frozen | |
|
Genießbare Schlachtnebenerzeugnisse von Rindern, ausgenommen Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch, frisch oder gekühlt, ausgenommen zum Herstellen von pharmazeutischen Erzeugnissen [EU] |
Edible offal of bovine animals excluding thick skirt and thin skirt, fresh or chilled, other than for the manufacture of pharmaceutical products | |
|
Genießbare Schlachtnebenerzeugnisse von Rindern, ausgenommen Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch, gefroren, ausgenommen zum Herstellen von pharmazeutischen Erzeugnissen [EU] |
Edible offal of bovine animals excluding thick skirt and thin skirt, frozen, other than for the manufacture of pharmaceutical products | |
|
Genießbare Schlachtnebenerzeugnisse von Rindern, in Salzlake, getrocknet oder geräuchert, andere als Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch [EU] |
Edible meat offal of bovine animals, salted, in brine, dried or smoked, other than thick skirt and thin skirt | |
|
Genießbare Schlachtnebenerzeugnisse von Rindern: Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch, frisch oder gekühlt [EU] |
Edible offal of bovine animals: thick skirt and thin skirt, fresh or chilled | |
|
Nierenzapfen (Zwerchfellpfeiler) von Rindern [EU] |
Thick and thin skirt of bovine animals | |
|
Nierenzapfen (Zwerchfellpfeiler) von Rindern [EU] |
Thick skirt of bovine animals | |
|
ohne Saumfleisch und Nierenzapfen [EU] |
without the thin skirt and the thick skirt | |
|
ohne Saumfleisch und Nierenzapfen [EU] |
without thin skirt or thick skirt | |
|
Schlachtnebenerzeugnisse von Rindern, andere als Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch [EU] |
Offal of bovine animals other than thick skirt and thin skirt | |
|
Schlachtnebenerzeugnisse von Rindern, gesalzen, in Salzlake, getrocknet oder geräuchert, andere als Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch [EU] |
Offal of bovine animals, salted, in brine, dried or smoked, other than thick skirt and thin skirt | |
|
Zwerchfellpfeiler (Nierenzapfen) und Saumfleisch [EU] |
Thick skirt and thin skirt | |
More results
|
The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute. Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data. |
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
|
|
|
|