DEEn Dictionary De - En
DeEs De - Es
DePt De - Pt
 Vocabulary trainer

Spec. subjects Grammar Abbreviations Random search Preferences
Search in Sprachauswahl
Search for:
Mini search box
 

18 similar results for unripened
Tip: Switch off/on word suggestions?
-→ Preferences

 German  English

Ausgenommen mozzarella und nicht aromatisierter, mit lebenden Bakterien fermentierter, ungereifter Käse [EU] Except mozzarella, and unflavoured live fermented unripened cheese

Frischkäse (nicht gereifter Käse), einschließlich Molkenkäse, und Quark, anderer als Pizza-Käse der lfd. Nr. 36 [EU] Fresh (unripened or uncured) cheese including whey cheese, and curd, other than pizza cheese of order No 36

Frischkäse (nicht gereifter Käse; einschließlich Molkenkäse und Quark) [EU] Unripened or uncured cheese (fresh cheese) (including whey cheese and curd)

Frischkäse (nichtgereifter Käse), einschließlich Molkenkäse, und Quark/Topfen [EU] Fresh (unripened or uncured) cheese, including whey cheese, and curd

Frischkäse (nichtgereifter Käse), einschließlich Molkenkäse, und Quark/Topfen:–; ehr als 0,5 GHT [EU] Fresh (unripened or uncured) cheese, including whey cheese and curd:–; by weight not exceeding 0,5 %

Frischkäse (nicht gereifter Käse; einschl. Molkenkäse und Quark) [EU] Unripened or uncured cheese (fresh cheese) (including whey cheese and curd)

Frischkäse "nichtgereifter Käse", einschl. Molkenkäse und Quark/Topfen [EU] Fresh cheese, i.e. unripened or uncured cheese, incl. whey cheese, and curd

Gereifter und ungereifter Käse (nicht aromatisiert) [EU] Ripened and unripened cheese (unflavoured)

Nicht gereifter Weichkäse (Frischkäse) aus Milch oder Molke, die pasteurisiert oder einer Wärmebehandlung über der Pasteurisierungstemperatur unterzogen wurden [EU] Unripened soft cheeses (fresh cheeses) made from milk or whey that has undergone pasteurisation or a stronger heat treatment [35]

Nur aromatisierter ungereifter Käse [EU] Only flavoured unripened cheese

Nur aromatisierte ungereifte Produkte [EU] Only flavoured unripened products

Nur geschnittene oder geriebene gereifte Produkte und ungereifte Produkte [EU] Only grated and sliced ripened products and unripened products

Nur ungereifte Produkte [EU] Only unripened products

Nur ungereifte Produkte; gereifte, abgepackte und Stücke geschnittene Produkte; gereifter in Lagen geschichteter Käse (layered cheese) und mit anderen Lebensmitteln verfeinerte gereifte Produkte [EU] Only unripened products; ripened products, prepacked, sliced; layered ripened products and ripened products with added foods

Unausgereifter (frischer) Weichkäse [EU] Unripened soft (fresh) cheese

Ungereifter Käse, ausgenommen Produkte der Kategorie 16 [EU] Unripened cheese excluding products falling in category 16

Wo einschlägige Definitionen im Unionsrecht fehlen, sollten die Begriffsbestimmungen aus dem allgemeinen Codex-Standard für Käse (Codex Stan 283-1978, geändert 2008) und dem Codex-Gruppenstandard für ungereiften Käse einschließlich Frischkäse (Codex Stan 221-2001, geändert 2008) der Codex-Alimentarius-Kommission herangezogen werden, um eine harmonisierte Begriffsbestimmung von verzehrfertigem Käse gewährleisten zu können. [EU] Where there are no relevant definitions in the Union legislation, the definitions in the Codex General Standard for Cheese (CODEX STAN 283-1978, amendment 2008) and in the Codex Group Standard for Unripened Cheese including Fresh Cheese (CODEX STAN 221-2001, amendment 2008) issued by the Codex Alimentarius Commission should be used to guarantee the harmonised approach in defining ready-to-eat cheeses.

Wo einschlägige Definitionen im Unionsrecht fehlen, sollten die Begriffsbestimmungen aus dem allgemeinen Codex-Standard für Käse (Codex Stan 283-1978, geändert 2008) und dem Codex-Gruppenstandard für ungereiften Käse einschließlich Frischkäse (Codex Stan 221-2001, geändert 2008) der Codex-Alimentarius-Kommission herangezogen werden, um eine harmonisierte Begriffsbestimmung von verzehrfertigem Käse gewährleisten zu können. [EU] Where there are no relevant definitions in the Union legislation, the definitions in the Codex General Standard for Cheese (CODEX STAN 283-1978, amendment 2008) and in the Codex Group Standard for Unripened Cheese including Fresh Cheese (CODEX STAN 221-2001, amendment 2008) issued by the Codex Alimentarius Commission should be used to guarantee the harmonized approach in defining ready-to-eat cheeses.

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Ad partners