A service provided by
TU Chemnitz
supported by
IBS
and
MIOTU/Mio2
.
English
Deutsch
Español
FAQ
Help
Contact
Browser
Conversion
Advertising
Donate
About BEOLINGUS
De - En
Dictionary De - Es
De - Pt
Vocabulary trainer
Spec. subjects
Grammar
Abbreviations
Random search
Preferences
Search in
De↔En Dictionary
De→En Dictionary
En→De Dictionary
De↔En Examples
Definitions En
Synonyms De
Sayings En
Sayings De
De↔Es Dictionary
De→Es Dictionary
Es→De Dictionary
De↔Es Examples
Sayings Es
De↔Pt Dictionary
De→Pt Dictionary
Pt→De Dictionary
De↔Pt Examples
tolerant
exact
1 error
approximate
Search for:
ä
ö
ü
ß
á
é
í
ñ
ó
ú
6 results for Teigrand
Tip:
Conversion of units
German
Spanish
Das
Erzeugnis
lässt
sich
leicht
schneiden
,
hat
einen
charakteristischen
angenehmen
Geschmack
durch
den
Teigrand
,
welcher
den
typischen
Geschmack
von
gut
gegangenem
und
ausgebackenem
Brot
aufweist
,
kombiniert
mit
dem
säuerlichen
Geschmack
der
Tomate
,
dem
Aroma
von
Oregano
,
Knoblauch
oder
Basilikum
und
dem
Geschmack
der
gebackenen
Mozzarella
.
Die
Pizza
verströmt
nach
beendetem
Garungsprozess
einen
charakteristischen
aromatischen
Duft
.
Die
Tomaten
geben
nur
das
überschüssige
Wasser
ab
und
behalten
ihre
dichte
Konsistenz
. [EU]
La
consistencia
de
la
«Pizza
Napoletana»
debe
ser
blanda
,
elástica
y
fácil
de
doblar
;
el
producto
es
tierno
al
corte
;
su
sabroso
gusto
característico
se
debe
al
borde
,
con
su
gusto
típico
de
pan
bien
crecido
y
cocido
,
junto
con
el
sabor
acidulado
del
tomate
; a
los
aromas
respectivos
del
orégano
,
el
ajo
o
la
albahaca
, y
al
sabor
de
la
mozzarella
fundida
.
Das
Innere
ist
0,4
cm
dick
,
wobei
eine
Toleranz
von
+
10
%
zulässig
ist
,
der
Teigrand
ist
1-2
cm
dick
.
Die
Pizza
ist
insgesamt
weich
und
elastisch
und
lässt
sich
leicht
zweimal
zusammenklappen
. [EU]
La
parte
central
tiene
un
espesor
de
0,4
cm
,
con
una
variación
permitida
de
aproximadamente
el
10
%, y
el
borde
,
un
espesor
de
1 a 2
cm
.
Die
"Pizza
Napoletana"
g.t.S.
hat
als
Merkmal
einen
erhöhten
Teigrand
mit
einer
für
Backwaren
typischen
goldbraunen
Farbe
. [EU]
En
su
conjunto
,
la
pizza
ha
de
ser
blanda
,
elástica
y
fácil
de
doblar
en
cuatro
.
Die
"Pizza
Napoletana"
g.t.S.
ist
eine
kreisförmige
Backware
mit
variablem
Durchmesser
von
höchstens
35
cm
mit
erhabenem
Teigrand
und
mit
Belag
bedecktem
Inneren
. [EU]
La
«Pizza
Napoletana»
ETG
es
un
producto
de
horneo
,
redondeado
,
con
diámetro
variable
que
no
debe
superar
los
35
cm
,
borde
abultado
y
centro
cubierto
por
la
guarnición
.
Kräftiges
Beige
Teigrand
[EU]
Borde:
beige
marcado
Mit
einer
von
der
Mitte
zum
Rand
gehenden
Bewegung
und
dem
Druck
der
Finger
beider
Hände
auf
die
Teigkugel
,
die
mehrfach
gewendet
wird
,
formt
der
Pizzabäcker
eine
Teigscheibe
,
die
in
der
Mitte
nicht
dicker
als
0,4
cm
ist
,
wobei
eine
Toleranz
von
±
10
%
zulässig
ist
,
und
die
am
Rand
nicht
dicker
als
1-2
cm
ist
,
so
dass
auf
diese
Weise
ein
erhabener
Teigrand
entsteht
. [EU]
Con
un
movimiento
desde
el
centro
hacia
el
exterior
,
ejerciendo
presión
con
los
dedos
de
ambas
manos
y
dando
la
vuelta
a
la
masa
varias
veces
,
se
forma
un
disco
de
masa
cuyo
centro
debe
tener
un
espesor
no
superior
a 0,4
cm
,
con
una
tolerancia
de
±
10
%, y
cuyo
borde
no
excederá
de
1 a 2
cm
de
altura
.
The example sentences were kindly provided by:
[I]
IndustryStock.com
, [L]
spanisch-lehrbuch.de
.
Sentences marked by [EU] derived from
DGT Multilingual Translation Memory
. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
Search further for "Teigrand":
Synonyms
|
Proverbs, aphorisms, quotations
|
The Free Dictionary
|
verbformen.com: Word forms
|
Google: Web search
Proverbs, aphorisms, quotations
|
The Free Dictionary
|
Google: Web search
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Your e-mail address for an answer:
Imprint
-
Privacy
[de]
Ad partners