A service provided by
TU Chemnitz
supported by
IBS
and
MIOTU/Mio2
.
English
Deutsch
Español
FAQ
Help
Contact
Browser
Conversion
Advertising
Donate
About BEOLINGUS
Dictionary De - En
De - Es
De - Pt
Vocabulary trainer
Spec. subjects
Grammar
Abbreviations
Random search
Preferences
Search in
De↔En Dictionary
De→En Dictionary
En→De Dictionary
De↔En Examples
Definitions En
Synonyms De
Sayings En
Sayings De
De↔Es Dictionary
De→Es Dictionary
Es→De Dictionary
De↔Es Examples
Sayings Es
De↔Pt Dictionary
De→Pt Dictionary
Pt→De Dictionary
De↔Pt Examples
tolerant
exact
1 error
approximate
w/o phonetic transcr.
engl. phonetic transcr.
Mikronährelement
Mikronährstoff
Mikrooptik
Mikroorganismen vertreibend
Mikroorganismenkultur
Mikroorganismus
Mikropaläontologie
Mikrophobie
Mikrophon
Search for:
ä
ö
ü
ß
4 results for
Mikroorganismenkulturen
Tip:
Search for a phrase:
word1 word2
... or
"word1 word2"
German
English
Diese
Verordnung
gilt
nicht
für
Mikroorganismenkulturen
,
die
in
der
herkömmlichen
Erzeugung
von
Lebensmitteln
eingesetzt
werden
und
die
im
Übrigen
Enzyme
produzieren
können
,
wobei
die
Mikroorganismenkulturen
aber
nicht
spezifisch
zu
ihrer
Herstellung
verwendet
werden
. [EU]
This
Regulation
shall
not
apply
to
microbial
cultures
that
are
traditionally
used
in
the
production
of
food
and
which
may
incidentally
produce
enzymes
,
but
which
are
not
specifically
used
to
produce
them
.
"geschmierter
Käse"
Käse
,
dessen
Rinde
während
oder
nach
der
Reifung
mit
ausgewählten
Mikroorganismenkulturen
wie
Penicillium
candidum
oder
Brevibacterium
linens
behandelt
oder
auf
natürlichem
Wege
besiedelt
wird
;
die
daraus
entstehende
Schicht
oder
Schmiere
bildet
einen
Teil
der
Rinde
; [EU]
'smear-ripened
cheeses'
means
cheeses
in
which
during
or
after
ripening
,
the
cheese
rind
is
treated
or
naturally
colonised
with
desired
cultures
of
micro-organisms
,
for
instance
Penicillium
candidum
or
Brevibacterium
linens
.
The
resulting
layer
or
smear
forms
a
part
of
the
rind
.
"geschmierter
Käse"
Käse
,
dessen
Rinde
während
oder
nach
der
Reifung
mit
ausgewählten
Mikroorganismenkulturen
wie
Penicillium
candidum
oder
Brevibacterium
linens
behandelt
oder
auf
natürlichem
Wege
besiedelt
wird
;
die
daraus
entstehende
Schicht
oder
Schmiere
bildet
einen
Teil
der
Rinde
; [EU]
'smear-ripened
cheeses'
means
cheeses
in
which
during
or
after
ripening
,
the
cheese
rind
is
treated
or
naturally
colonized
with
desired
cultures
of
microorganisms
,
for
instance
Penicillium
candidum
or
Brevibacterium
linens
.
The
resulting
layer
or
smear
forms
a
part
of
the
rind
.
Mikroorganismenkulturen
,
die
in
der
herkömmlichen
Erzeugung
von
Lebensmitteln
, z.B.
bei
Käse
und
Wein
,
eingesetzt
werden
und
die
im
Übrigen
Enzyme
produzieren
können
,
wobei
die
Mikrobenkulturen
aber
nicht
spezifisch
zu
ihrer
Herstellung
verwendet
werden
,
sind
nicht
als
Lebensmittelenzyme
zu
betrachten
. [EU]
Microbial
cultures
traditionally
used
in
the
production
of
food
such
as
cheese
and
wine
,
and
which
may
incidentally
produce
enzymes
but
are
not
specifically
used
to
produce
them
,
should
not
be
considered
food
enzymes
.
The example sentences [G] were kindly provided by the
Goethe Institute
.
Sentences marked by [EU] derived from
DGT Multilingual Translation Memory
. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
Search further for "Mikroorganismenkulturen":
Synonyms
|
Proverbs, aphorisms, quotations
|
Wikipedia
|
verbformen.com: Word forms
|
Google: Web search
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Your e-mail address for an answer:
Imprint
-
Privacy
[de]
Ad partners