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6 results for Triestern
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{m} = der, {f} = die, {n} = das, {pl} = die

 German  English

Gemisch verzweigter Ketten von C18-Alkansäure-Triestern mit dem Endprodukt der kontrollierten Härtung von Rizinusöl (Ricinus communis) [EU] Mixture of branched chain C18-alkanoic acids, triesters with the end product of the controlled hydrogenation of castor (Ricinus communis) oil

Gemisch von Mono-, Di- und Triestern des Glycerins von Speisefettsäuren. [EU] Mono- and diglycerides of fatty acids consist of mixtures of glycerol mono-, di- and triesters of fatty acids occurring in food oils and fats.

Mischung von Mono-, Di- und Triestern des Glycerins von Speisefettsäuren. [EU] Mono- and diglycerides of fatty acids consist of mixtures of glycerol mono-, di- and triesters of fatty acids occurring in food oils and fats.

Mono- und Diglyceride von Fettsäuren bestehen aus einer Mischung von Glycerin, Mono-, Di- und Triestern von Fettsäuren, die in Speiseölen und ;fetten vorkommen. [EU] Mono- and diglycerides of fatty acids consist of mixtures of glycerol, mono-, di- and triesters of fatty acids occurring in food oils and fats.

Zuckerglyceride werden durch Reaktion von Saccharose mit einem Speisefett oder Speiseöl hergestellt und sind ein Gemisch von hauptsächlich Mono-, Di- und Triestern von Saccharose und Fettsäuren (auch Laurinsäure) zusammen mit Resten von Mono-, Di- und Triglyceriden aus Fett oder Öl. [EU] Definition Sucroglycerides are produced by reacting sucrose with an edible fat or oil to produce a mixture of essentially mono-, di- and triesters of sucrose and fatty acids (including lauric acid) together with residual mono-, di- and triglycerides from fat or oil.

Zuckerglyceride werden durch Reaktion von Saccharose mit einem Speisefett oder Speiseöl hergestellt und sind ein Gemisch von hauptsächlich Mono-, Di- und Triestern von Saccharose und Fettsäuren zusammen mit Rückständen von Mono-, Di- und Triglyceriden aus Fett oder Öl. [EU] Definition Sucroglycerides are produced by reacting sucrose with an edible fat or oil to produce a mixture of essentially mono-, di- and triesters of sucrose and fatty acids together with residual mono-, di- and triglycerides from fat or oil.

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
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