A service provided by
TU Chemnitz
supported by
IBS
and
MIOTU/Mio2
.
English
Deutsch
Español
FAQ
Help
Contact
Browser
Conversion
Advertising
Donate
About BEOLINGUS
Dictionary De - En
De - Es
De - Pt
Vocabulary trainer
Spec. subjects
Grammar
Abbreviations
Random search
Preferences
Search in
De↔En Dictionary
De→En Dictionary
En→De Dictionary
De↔En Examples
Definitions En
Synonyms De
Sayings En
Sayings De
De↔Es Dictionary
De→Es Dictionary
Es→De Dictionary
De↔Es Examples
Sayings Es
De↔Pt Dictionary
De→Pt Dictionary
Pt→De Dictionary
De↔Pt Examples
tolerant
exact
1 error
approximate
w/o phonetic transcr.
engl. phonetic transcr.
Search for:
ä
ö
ü
ß
45
similar
results for 190110
Tip:
Search for a phrase:
word1 word2
... or
"word1 word2"
German
English
(1)
Verordnung
(
EG
)
Nr
.
2058/96
der
Kommission
vom
28
.
Oktober
1996
zur
Eröffnung
und
Verwaltung
eines
Zollkontingents
für
Bruchreis
des
KN-Codes
10064000
für
die
Herstellung
von
Lebensmittelzubereitungen
des
KN-Codes
190110
ist
mehrfach
und
in
wesentlichen
Punkten
geändert
worden
[3]. [EU]
Commission
Regulation
(EC)
No
2058/96
of
28
October
1996
opening
and
providing
for
the
management
of
a
tariff
quota
for
broken
rice
of
CN
code
10064000
for
production
of
food
preparations
of
CN
code
190110
[2]
has
been
substantially
amended
several
times
[3].
In
dänisch:
Bestemt
til
fremstilling
af
tilberedte
næringsmidler
,
henhørende
under
KN-kode
190110
[EU]
In
Danish:
Bestemt
til
fremstilling
af
tilberedte
næringsmidler
,
henhørende
under
KN-kode
190110
In
dänisch:
Brudris
,
henhørende
under
KN-kode
10064000
,
bestemt
til
fremstilling
af
tilberedte
næringsmidler
,
henhørende
under
KN-kode
190110
[EU]
In
Danish:
Brudris
,
henhørende
under
KN-kode
10064000
,
bestemt
til
fremstilling
af
tilberedte
næringsmidler
,
henhørende
under
KN-kode
190110
In
Deutsch:
Bestimmt
zur
Herstellung
von
Lebensmittelzubereitungen
des
KN-Codes
190110
[EU]
In
German:
Bestimmt
zur
Herstellung
von
Lebensmittelzubereitungen
des
KN-Codes
190110
In
Deutsch:
Bruchreis
des
KN-Codes
10064000
,
bestimmt
zur
Herstellung
von
Lebensmittelzubereitungen
des
KN-Codes
190110
[EU]
In
German:
Bruchreis
des
KN-Codes
10064000
,
bestimmt
zur
Herstellung
von
Lebensmittelzubereitungen
des
KN-Codes
190110
In
englisch:
Broken
rice
of
CN
code
10064000
for
production
of
food
preparations
of
CN
code
190110
[EU]
In
English:
Broken
rice
of
CN
code
10064000
for
production
of
food
preparations
of
CN
code
190110
In
englisch:
For
production
of
food
preparations
of
CN
code
190110
[EU]
In
English:
For
production
of
food
preparations
of
CN
code
190110
In
estnisch:
CN-koodi
10064000
alla
kuuluv
purustatud
riis
CN-koodi
190110
alla
kuuluvate
toiduainete
tootmiseks
[EU]
In
Estonian:
CN-koodi
10064000
alla
kuuluv
purustatud
riis
CN-koodi
190110
alla
kuuluvate
toiduainete
tootmiseks
In
estnisch:
CN-koodi
190110
alla
kuuluvate
toiduainete
tootmiseks
[EU]
In
Estonian:
CN-koodi
190110
alla
kuuluvate
toiduainete
tootmiseks
In
finnisch:
CN-koodiin
10064000
kuuluvat
rikkoutuneet
riisinjyvät
CN-koodiin
190110
kuuluvien
elintarvikevalmisteiden
valmistamiseksi
[EU]
In
Finnish:
CN-koodiin
10064000
kuuluvat
rikkoutuneet
riisinjyvät
CN-koodiin
190110
kuuluvien
elintarvikevalmisteiden
valmistamiseksi
In
finnisch:
Tarkoitettu
CN-koodiin
190110
kuuluvien
elintarvikevalmisteiden
valmistukseen
[EU]
In
Finnish:
Tarkoitettu
CN-koodiin
190110
kuuluvien
elintarvikevalmisteiden
valmistukseen
In
französisch:
Brisures
de
riz
,
relevant
du
code
NC
10064000
,
destinées
à
la
production
de
préparations
alimentaires
du
code
NC
190110
[EU]
In
French:
Brisures
de
riz
,
relevant
du
code
NC
10064000
,
destinées
à
la
production
de
préparations
alimentaires
du
code
NC
190110
In
französisch:
Destinées
à
la
production
de
préparations
alimentaires
du
code
NC
190110
[EU]
In
French:
Destinées
à
la
production
de
préparations
alimentaires
du
code
NC
190110
In
italienisch:
Destinate
alla
produzione
di
preparazioni
alimentari
del
codice
NC
190110
[EU]
In
Italian:
Destinate
alla
produzione
di
preparazioni
alimentari
del
codice
NC
190110
In
italienisch:
Rotture
di
riso
,
di
cui
al
codice
NC
10064000
,
destinate
alla
produzione
di
preparazioni
alimentari
del
codice
NC
190110
[EU]
In
Italian:
Rotture
di
riso
,
di
cui
al
codice
NC
10064000
,
destinate
alla
produzione
di
preparazioni
alimentari
del
codice
NC
190110
In
lettisch:
Paredzē
;ti
to
pā
;rtikas
produktu
raž
;ošanai,
uz
kuriem
attiecas
KN
kods
190110
[EU]
In
Latvian:
Paredzē
;ti
to
pā
;rtikas
produktu
raž
;ošanai,
uz
kuriem
attiecas
KN
kods
190110
In
lettisch:
Š
;ķeltie
rī
;si,
uz
kuriem
attiecas
KN
kods
10064000
,
kas
paredzē
;ti
to
pā
;rtikas
produktu
raž
;ošanai,
uz
kuriem
attiecas
KN
kods
190110
[EU]
In
Latvian:
Š
;ķeltie
rī
;si,
uz
kuriem
attiecas
KN
kods
10064000
,
kas
paredzē
;ti
to
pā
;rtikas
produktu
raž
;ošanai,
uz
kuriem
attiecas
KN
kods
190110
In
litauisch:
KN
kodu
10064000
klasifikuojami
skaldyti
ryž
;iai,
skirti
KN
kodu
190110
klasifikuojamų
;
maisto
produktų
;
gamybai
[EU]
In
Lithuanian:
KN
kodu
10064000
klasifikuojami
skaldyti
ryž
;iai,
skirti
KN
kodu
190110
klasifikuojamų
;
maisto
produktų
;
gamybai
In
litauisch:
Skirti
KN
kodu
190110
klasifikuojamų
;
maisto
produktų
;
gamybai
[EU]
In
Lithuanian:
Skirti
KN
kodu
190110
klasifikuojamų
;
maisto
produktų
;
gamybai
In
maltesisch:
Għ
;all-produzzjoni
ta'
preparazzjonijiet
alimentari
tal-kodiċ
;i
KN
190110
[EU]
En
Maltese:
Għ
;all-produzzjoni
ta'
preparazzjonijiet
alimentari
tal-kodiċ
;i
KN
190110
More results
The example sentences [G] were kindly provided by the
Goethe Institute
.
Sentences marked by [EU] derived from
DGT Multilingual Translation Memory
. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
Search further for "190110":
Synonyms
|
Proverbs, aphorisms, quotations
|
Wikipedia
|
verbformen.com: Word forms
|
Google: Web search
Synonyms / explanations
|
Proverbs, aphorisms, quotations
|
Wikipedia
|
Google: Web search
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Your e-mail address for an answer:
Imprint
-
Privacy
[de]
Ad partners