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Sayings Es
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De→Pt Dictionary
Pt→De Dictionary
De↔Pt Examples
tolerant
exact
1 error
approximate
w/o phonetic transcr.
engl. phonetic transcr.
curing retardent
curing salt
curing substance
curing substances
curing time
curio
curios
curiosities
curiosity
Search for:
ä
ö
ü
ß
6 results for
curing time
Search single words:
curing
·
time
Tip:
Spell check / suggestions:
word?
German
English
Die
Pökeldauer
beträgt
je
nach
Form
und
Gewicht
der
Fleischstücke
ungefähr
10
bis
14
Tage
mit
anschließender
Stabilisation/Reifung
. [EU]
Curing
time
depending
on
the
shape
and
weight
of
meat
pieces
for
approximately
10
to
14
days
followed
by
stabilisation/maturation
.
Die
Pökeldauer
beträgt
je
nach
Form
und
Gewicht
der
Fleischstücke
ungefähr
14
bis
35
Tage
mit
anschließender
Stabilisierung/Reifung
[EU]
Curing
time
depending
on
the
shape
and
weight
of
meat
pieces
for
approximately
14
to
35
days
followed
by
stabilisation/maturation
Die
Pökeldauer
beträgt
je
nach
Form
und
Gewicht
der
Fleischstücke
ungefähr
2
Tage/kg
mit
anschließender
Stabilisation/Reifung
. [EU]
Curing
time
depending
on
the
shape
and
weight
of
meat
pieces
for
approximately
2
days/kg
followed
by
stabilisation/maturation
.
Die
Pökelzeit
beträgt
14
bis
21
Tage
,
ihr
schließt
sich
eine
Reifung
durch
Kalträucherung
von
4
bis
5
Wochen
an
[EU]
Curing
time
is
14
to
21
days
followed
by
maturation
in
cold-smoke
for
4
to
5
weeks
Nur
Rohschinken
,
nassgepökelt
,
und
ähnliche
Produkte:
Die
Pökeldauer
beträgt
je
nach
Form
und
Gewicht
der
Fleischstücke
ungefähr
2
Tage/kg
mit
anschließender
Stabilisierung/Reifung
[EU]
Only
rohschinken
,
nassgepökelt
and
similar
products:
Curing
time
depending
on
the
shape
and
weight
of
meat
pieces
for
approximately
2
days/kg
followed
by
stabilisation/maturation
Nur
Rohschinken
,
trockengepökelt
,
und
ähnliche
Produkte:
Die
Pökeldauer
beträgt
je
nach
Form
und
Gewicht
der
Fleischstücke
ungefähr
10
bis
14
Tage
mit
anschließender
Stabilisierung/Reifung
[EU]
Only
rohschinken
,
trockengepökelt
and
similar
products:
Curing
time
depending
on
the
shape
and
weight
of
meat
pieces
for
approximately
10
to
14
days
followed
by
stabilisation/maturation
The example sentences [G] were kindly provided by the
Goethe Institute
.
Sentences marked by [EU] derived from
DGT Multilingual Translation Memory
. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
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