A service provided by
TU Chemnitz
supported by
IBS
and
MIOTU/Mio2
.
English
Deutsch
Español
FAQ
Help
Contact
Browser
Conversion
Advertising
Donate
About BEOLINGUS
De - En
Dictionary De - Es
De - Pt
Vocabulary trainer
Spec. subjects
Grammar
Abbreviations
Random search
Preferences
Search in
De↔En Dictionary
De→En Dictionary
En→De Dictionary
De↔En Examples
Definitions En
Synonyms De
Sayings En
Sayings De
De↔Es Dictionary
De→Es Dictionary
Es→De Dictionary
De↔Es Examples
Sayings Es
De↔Pt Dictionary
De→Pt Dictionary
Pt→De Dictionary
De↔Pt Examples
tolerant
exact
1 error
approximate
Search for:
ä
ö
ü
ß
á
é
í
ñ
ó
ú
3 results for pernil
Tip:
Gender of German nouns:
{m} = der, {f} = die, {n} = das, {pl} = die
German
Spanish
Der
Rohstoff
(
frische
Keulen
)
für
die
Herstellung
von
"Prosciutto
di
Parma"
weist
die
folgenden
Eigenschaften
auf:
Die
Fettkonsistenz
wird
geschätzt
,
indem
die
Jodzahl
und/oder
der
Linolsäuregehalt
an
der
inneren
und
der
äußeren
Fettschicht
des
Unterhautfettgewebes
der
Keule
bestimmt
werden
. [EU]
La
materia
prima
(perniles
frescos
)
utilizada
para
la
producción
del
jamón
de
Parma
presenta
los
siguientes
elementos
característicos:
la
consistencia
de
la
grasa
se
evalúa
a
través
de
la
determinación
del
índice
de
yodo
y/o
del
contenido
de
ácido
linoleico
y
se
efectúa
en
la
grasa
interna
y
externa
del
panículo
adiposo
subcutáneo
del
pernil
.
Die
Dicke
der
Fettschicht
(
einschließlich
der
Schwarte
)
darf
bei
der
erstgenannten
Kategorie
nicht
weniger
als
15
mm
,
bei
der
zweitgenannten
nicht
weniger
als
20
mm
betragen
. [EU]
En
cualquier
caso
,
este
espesor
no
puede
ser
inferior
a
los
15
o a
los
20
milímetros
,
según
la
categoría
de
pernil
fresco
de
que
se
trate
,
de
las
dos
mencionadas
,
incluida
la
piel
.
Die
Jodzahl
darf
bei
keiner
Probe
höher
als
70
sein
,
der
Linolsäuregehalt
darf
15
%
nicht
überschreiten
.
Bei
frischen
Keulen
,
die
für
die
Herstellung
von
"Prosciutto
di
Parma"
mit
einem
Gewicht
zwischen
7
und
9
Kilogramm
bestimmt
sind
,
muss
die
Dicke
der
Fettschicht
des
äußeren
Teils
der
frischen
zugeschnittenen
Keule
etwa
20
mm
betragen
,
senkrecht
zum
Schenkelkopf
(
Unterschale
)
gemessen
.
Bei
frischen
Keulen
,
die
für
die
Herstellung
von
"Prosciutto
di
Parma"
mit
einem
Gewicht
von
mehr
als
9
Kilogramm
bestimmt
sind
,
muss
die
Fettschicht
etwa
30
mm
dick
sein
. [EU]
El
índice
de
yodo
no
debe
ser
superior
a
70
en
ninguna
muestra
, y
el
contenido
de
ácido
linoleico
no
puede
superar
el
15
%;
el
espesor
de
la
grasa
en
la
parte
externa
del
pernil
fresco
acabado
,
medido
verticalmente
a
partir
de
la
cabeza
del
fémur
(babilla),
debe
oscilar
en
torno
a
los
20
milímetros
,
tratándose
de
pernil
es
frescos
utilizados
en
la
producción
de
jamón
de
Parma
de
un
peso
comprendido
entre
los
7 y
los
9
kilogramos
, y a
los
30
milímetros
,
tratándose
de
pernil
es
frescos
utilizados
en
la
producción
de
jamón
de
Parma
de
un
peso
superior
a
los
9
kilogramos
.
The example sentences were kindly provided by:
[I]
IndustryStock.com
, [L]
spanisch-lehrbuch.de
.
Sentences marked by [EU] derived from
DGT Multilingual Translation Memory
. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
Search further for "pernil":
Synonyms
|
Proverbs, aphorisms, quotations
|
The Free Dictionary
|
verbformen.com: Word forms
|
Google: Web search
Proverbs, aphorisms, quotations
|
The Free Dictionary
|
Google: Web search
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Your e-mail address for an answer:
Imprint
-
Privacy
[de]
Ad partners