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Beschluss der Kommission vom 6. April 2009, (K(2009) 2105). [EU] Commission Decision of 6 April 2009 (C(2009) 2105).

Die Verwendung der Enzymzubereitung aus Endo-1,3(4)-beta-Glucanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106), Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) und Subtilisin aus Bacillus subtilis (ATCC 2107) wurde erstmals durch die Verordnung (EG) Nr. 1636/1999 der Kommission für Masthühner vorläufig zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,3(4)-beta-glucanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106), endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) and subtilisin produced by Bacillus subtilis (ATCC 2107) was provisionally authorised for the first time for chickens for fattening, by Commission Regulation (EC) No 1636/1999 [3].

Die Verwendung der Enzymzubereitung aus Endo-1,3(4)-beta-Glucanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106) und Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) wurde erstmals durch die Verordnung (EG) Nr. 1636/1999 für Mastschweine vorläufig zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,3(4)-beta-glucanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106) and endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) was provisionally authorised for the first time for pigs for fattening, by Regulation (EC) No 1636/1999.

Die Verwendung der Enzymzubereitung aus Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) und Subtilisin aus Bacillus subtilis (ATCC 2107) wurde erstmals durch die Verordnung (EG) Nr. 1636/1999 der Kommission für entwöhnte Ferkel vorläufig zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) and subtilisin produced by Bacillus subtilis (ATCC 2107) was provisionally authorised for the first time for weaned piglets, by Commission Regulation (EC) No 1636/1999 [4].

Die Verwendung der Enzymzubereitung aus Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) und Subtilisin aus Bacillus subtilis (ATCC 2107) wurde erstmals durch die Verordnung (EG) Nr. 1636/1999 der Kommission für Masthühner vorläufig zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) and subtilisin produced by Bacillus subtilis (ATCC 2107) was provisionally authorised for the first time for chickens for fattening, by Commission Regulation (EC) No 1636/1999 [5].

Die Verwendung der Enzymzubereitung aus Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) wurde erstmals durch die Verordnung (EG) Nr. 1411/1999 der Kommission für Masthühner vorläufig zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) was provisionally authorised for the first time for chickens for fattening, by Commission Regulation (EC) No 1411/1999 [5].

Die Verwendung der Enzymzubereitung Endo-1,3(4)-beta-Glucanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106), Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) und Alpha-Amylase aus Bacillus amyloliquefaciens (DSM 9553) wurde erstmals durch die Verordnung (EG) Nr. 2690/1999 der Kommission für abgesetzte Ferkel vorläufig zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,3(4)-beta-glucanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106), endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) and alpha-amylase produced by Bacillus amyloliquefaciens (DSM 9553) was provisionally authorised for the first time for weaned piglets by Commission Regulation (EC) No 2690/1999 [3].

Die Verwendung der Enzymzubereitung Endo-1,3(4)-beta-Glucanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106) und Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) wurde durch die Verordnung (EG) Nr. 833/2005 der Kommission für Mastschweine auf unbestimmte Zeit zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,3(4)-beta-glucanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106) and endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) was authorised without a time-limit for pigs for fattening by Commission Regulation (EC) No 833/2005 [7].

Die Verwendung der Enzymzubereitung Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105), Endo-1,3(4)-beta-Glucanase und Alpha-Amylase aus Bacillus amyloliquefaciens (DSM 9553), Subtilisin aus Bacillus subtilis (ATCC 2107) und Polygalacturonase aus Aspergillus aculeatus (CBS 589.94) wurde für Masthühner durch die Verordnung (EG) Nr. 418/2001 vorläufig zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105), endo-1,3(4)-beta-glucanase and alpha-amylase produced by Bacillus amyloliquefaciens (DSM 9553), subtilisin produced by Bacillus subtilis (ATCC 2107) and polygalacturonase produced by Aspergillus aculeatus (CBS 589.94) was provisionally authorised for chickens for fattening by Regulation (EC) No 418/2001.

Die Verwendung der Enzymzubereitung Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105), Endo-1,3(4)-beta-Glucanase und Alpha-Amylase aus Bacillus amyloliquefaciens (DSM 9553), Subtilisin aus Bacillus subtilis (ATCC 2107) und Polygalacturonase aus Aspergillus aculeatus (CBS 589.94) wurde für Masthühner erstmals durch die Verordnung (EG) Nr. 418/2001 der Kommission vorläufig zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105), endo-1,3(4)-beta-glucanase and alpha-amylase produced by Bacillus amyloliquefaciens (DSM 9553), subtilisin produced by Bacillus subtilis (ATCC 2107) and polygalacturonase produced by Aspergillus aculeatus (CBS 589.94) was provisionally authorised for the first time for chickens for fattening by Commission Regulation (EC) No 418/2001 [7].

Die Verwendung der Enzymzubereitung Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) und Endo-1,3(4)-beta-Glucanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106) wurde durch die Verordnung (EG) Nr. 833/2005 der Kommission für Masthühner auf unbegrenzte Zeit zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105), endo-1,3(4)-beta-glucanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106) is authorised for chickens for fattening without a time limit by Commission Regulation (EC) No 833/2005 [6].

Die Verwendung der Enzymzubereitung Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) und Endo-1,3(4)-beta-Glucanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106) wurde erstmals durch die Verordnung (EG) Nr. 418/2001 der Kommission für Masthühner vorläufig zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) and endo-1,3(4)-beta-glucanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106) was provisionally authorised for the first time for chickens for fattening, by Commission Regulation (EC) No 418/2001 [6].

Die Verwendung der Enzymzubereitung Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) und Subtilisin aus Bacillus subtilis (ATCC 2107) wurde für Masthühner durch die Verordnung (EG) Nr. 943/2005 der Kommission für unbestimmte Zeit zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) and subtilisin produced by Bacillus subtilis (ATCC 2107) was authorised without a time limit for chickens for fattening by Commission Regulation (EC) No 943/2005 [9].

Die Verwendung der Enzymzubereitung Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) wurde durch die Verordnung (EG) Nr. 1411/1999 der Kommission erstmals für Ferkel vorläufig zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) was provisionally authorised for the first time for piglets by Commission Regulation (EC) No 1411/1999 [3].

Die Verwendung der Enzymzubereitung Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) wurde durch die Verordnung (EG) Nr. 1411/1999 der Kommission erstmals für Mastschweine vorläufig zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation of endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) was provisionally authorised for the first time for pigs for fattening by Commission Regulation (EC) No 1411/1999 [5].

Die Verwendung der Enzymzubereitung Nr. E 1623 aus Endo-1,3(4)-beta-Glucanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106), Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) und Subtilisin aus Bacillus subtilis (ATCC 2107) wurde erstmals durch die Verordnung (EG) Nr. 521/2005 der Kommission für Masthühner auf unbegrenzte Zeit zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation No E 1623 of endo-1,3(4)-beta-glucanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106), endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) and subtilisin produced by Bacillus subtilis (ATCC 2107) has been authorised for chickens for fattening without a time-limit by Commission Regulation (EC) No 521/2005 [5].

Die Verwendung der Enzymzubereitung Nr. E 1627 aus Endo-1,3(4)-beta-Glucanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106) und Endo-1,4-beta-Xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) wurde erstmals durch die Verordnung (EG) Nr. 853/2005 der Kommission für Mastschweine auf unbegrenzte Zeit zugelassen. [EU] The use of the enzyme preparation No E 1627 of endo-1,3(4)-beta-glucanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2106) and endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) has been authorised for pigs for fattening without a time-limit by Commission Regulation (EC) No 833/2005 [6].

Endo-1,4-beta-xylanase aus Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) und [EU] Endo-1,4-beta-xylanase produced by Trichoderma longibrachiatum (ATCC 2105) and

Speiseeis fällt unter die Position 2105. [EU] Ice cream is covered in heading 2105.

Speiseeis fällt unter die Position 2105. [EU] Ice cream is included under heading 2105.

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