DEEn Dictionary De - En
DeEs De - Es
DePt De - Pt
 Vocabulary trainer

Spec. subjects Grammar Abbreviations Random search Preferences
Search in Sprachauswahl
Search for:
Mini search box
 

3 results for Submersfermentation
Tip: To exclude a word: word1 -word2

 German  English

Die Eis-strukturierende Proteinzubereitung ist eine hellbraune Flüssigkeit, die durch Submersfermentation eines genetisch veränderten Stamms der Backhefe (Saccharomyces cerevisiae) hergestellt wird, in deren Genom ein synthetisches Gen für das Eis-strukturierende Protein eingefügt wurde. [EU] The Ice Structuring Protein (ISP) preparation is a light-brown liquid produced by submerged fermentation of a genetically-modified strain of food-grade baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae) in which a synthetic gene for the ISP has been inserted into the yeast's genome.

Die Hauptrohstoffe für ihre Herstellung sind Zucker/Melasse, Tapioka, Mais oder Glukose (aus Getreide) und verschiedene Agenzien für die mikrobielle Submersfermentation von Kohlehydraten. [EU] Its main raw materials are sugar/molasses, tapioca, corn or glucose (obtained from cereals) and different agents for the submerged microbial fermentation of carbohydrates.

Die neuartige Lebensmittelzutat ist ein steriler wässriger Auszug aus dem Mycel von Lentinula edodes, das in einer Submersfermentation kultiviert wird. [EU] The novel food ingredient is a sterile aqueous extract obtained from the mycelium of Lentinula edodes cultivated in a submerged fermentation.

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Ad partners