DEEn Dictionary De - En
DeEs De - Es
DePt De - Pt
 Vocabulary trainer

Spec. subjects Grammar Abbreviations Random search Preferences
Search in Sprachauswahl
Search for:
Mini search box
 

7 results for Sucroglycerides
Tip: When typing your search word: Press "cursor right" → to get word suggestions

 German  English

E 473-E 474: Zuckerester von Speisefettsäuren, Zuckerglyceride [EU] E 473–;474: Sucrose esters of fatty acids, Sucroglycerides

E 474 ZUCKERGLYCERIDE [EU] E 474 SUCROGLYCERIDES

Sie können aus Saccharose und den Methyl-, Ethyl- und Vinylestern der Speisefettsäuren (auch Laurinsäure) oder durch Extraktion aus Zuckerglyceriden hergestellt werden. [EU] They may be prepared from sucrose and the methyl, ethyl and vinyl esters of food fatty acids (including lauric acid) or by extraction from sucroglycerides.

Sie können aus Saccharose und den Methyl- und Ethylestern der Speisefettsäuren oder durch Extraktion aus Zuckerglyceriden hergestellt werden. [EU] They may be prepared from sucrose and the methyl and ethyl esters of food fatty acids or by extraction from sucroglycerides.

Zuckerester von Speisefettsäuren - Zuckerglyceride [EU] Sucrose esters of fatty acids - sucroglycerides

Zuckerglyceride werden durch Reaktion von Saccharose mit einem Speisefett oder Speiseöl hergestellt und sind ein Gemisch von hauptsächlich Mono-, Di- und Triestern von Saccharose und Fettsäuren (auch Laurinsäure) zusammen mit Resten von Mono-, Di- und Triglyceriden aus Fett oder Öl. [EU] Definition Sucroglycerides are produced by reacting sucrose with an edible fat or oil to produce a mixture of essentially mono-, di- and triesters of sucrose and fatty acids (including lauric acid) together with residual mono-, di- and triglycerides from fat or oil.

Zuckerglyceride werden durch Reaktion von Saccharose mit einem Speisefett oder Speiseöl hergestellt und sind ein Gemisch von hauptsächlich Mono-, Di- und Triestern von Saccharose und Fettsäuren zusammen mit Rückständen von Mono-, Di- und Triglyceriden aus Fett oder Öl. [EU] Definition Sucroglycerides are produced by reacting sucrose with an edible fat or oil to produce a mixture of essentially mono-, di- and triesters of sucrose and fatty acids together with residual mono-, di- and triglycerides from fat or oil.

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
No guarantee of accuracy or completeness!
©TU Chemnitz, 2006-2024
Your feedback:
Ad partners