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7 results for Salzbades
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Es erscheint notwendig, Salzsäure als Verarbeitungshilfsstoff bei der Herstellung bestimmter Käsesorten mit harter Rinde (Gouda, Edamer, Maasdammer, Boerenkaas, Friese und Leidse Nagelkaas) zu verwenden, um den pH-Wert des Salzbades zu regulieren, ohne einen Nebengeschmack hervorzurufen. [EU] It appears to be necessary to use hydrochloric acid as a processing aid in the production of certain special hard rind cheeses (Gouda, Edam and Maasdammer cheeses, Boerenkaas, Friese, and Leidse Nagelkaas) for the regulation of the pH of the brine bath without causing off-flavours.

Zur Regulierung des pH-Wertes des Salzbades bei der Herstellung von Gouda-, Edamer und Maasdamer Käse, Boerenkaas, Friese und Leidse Nagelkaas [EU] For the regulation of the pH of the brine bath in the processing of Gouda-, Edam and Maasdammer cheeses, Boerenkaas, Friese and Leidse Nagelkaas

Zur Regulierung des pH-Wertes des Salzbades bei der Käseherstellung [EU] For the regulation of the pH of the brine bath in cheese production [6]

Zur Regulierung des pH-Wertes des Salzbades bei der KäseherstellungÖlgewinnung und Stärkehydrolyse [EU] For the regulation of the pH of the brine bath in cheese production [6]Oil production and hydrolysis of starch [7]

Zur Regulierung des pH-Werts des Salzbades bei der Käseherstellung [EU] For the regulation of the pH of the brine bath in cheese production [3]

Zur Regulierung des pH-Werts des Salzbades bei der KäseherstellungÖlherstellung und Stärkehydrolyse [4] [EU] For the regulation of the pH of the brine bath in cheese production [3]Oil production and hydrolysis of starch [4]

Zur Regulierung des pH-Werts des Salzbades bei der Zubereitung von Gouda, Edamer, Maasdammer, Boerenkaas, Friese und Leidse Nagelkaas [EU] For the regulation of the pH of the brine bath in the processing of Gouda, Edam and Maasdammer cheeses, Boerenkaas, Friese and Leidse Nagelkaas

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
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