|
Almkäse {m} |
alp cheese |
|
Blauschimmelkäse {m} |
blue cheese |
|
Emmentaler Käse |
Emmental-type cheese; Emmentaler cheese |
|
Fondue-Käse |
fondue cheese |
|
Halloumi-Käse |
halloumi cheese |
|
Hirtenkäse {m}; Weißer Käse; Balkankäse {m} |
brined cow's milk cheese; white cow cheese |
|
Holländer Käse |
Dutch cheese |
|
Kümmelkäse {m} |
caraway cheese |
|
Manchegokäse {m}; Manchego {m} |
Manchego cheese; Manchego |
|
Salzlakenkäse {m} |
brined cheese |
|
Sauermilchkäse {m} |
acid curd cheese |
|
Schnittkäse {m} |
cut cheese |
|
Schweizer Käse |
schweizerkaese; Swiss cheese |
|
Stiltonkäse {m}; englischer Blauschimmelkäse |
Stilton cheese |
|
Ziegenkäse {m} |
goat's milk cheese; goat's cheese; goat cheese |
|
junger Käse; nicht ausgereifter Käse |
green cheese |
|
halbharter Käse |
semi-hard cheese |
|
halbweicher Käse; halbfester Käse |
semi-soft cheese |
|
künstlich überreifter Käse |
enzyme-modified cheese /EMC/; cheese slurry |
|
mittelreifer Käse |
medium-mature cheese |
|
vollfetter Käse; Vollfettkäse |
full-fat cheese |