|
alp cheese |
Almkäse {m} |
|
blue cheese |
Blauschimmelkäse {m} |
|
Emmental-type cheese; Emmentaler cheese |
Emmentaler Käse |
|
fondue cheese |
Fondue-Käse |
|
halloumi cheese |
Halloumi-Käse |
|
Dutch cheese |
Holländer Käse |
|
caraway cheese |
Kümmelkäse {m} |
|
Manchego cheese; Manchego |
Manchegokäse {m}; Manchego {m} |
|
acid curd cheese |
Sauermilchkäse {m} |
|
cut cheese |
Schnittkäse {m} |
|
schweizerkaese; Swiss cheese |
Schweizer Käse |
|
Stilton cheese |
Stiltonkäse {m}; englischer Blauschimmelkäse |
|
goat's milk cheese; goat's cheese; goat cheese |
Ziegenkäse {m} |
|
green cheese |
junger Käse; nicht ausgereifter Käse |
|
semi-hard cheese |
halbharter Käse |
|
semi-soft cheese |
halbweicher Käse; halbfester Käse |
|
enzyme-modified cheese /EMC/; cheese slurry |
künstlich überreifter Käse |
|
medium-mature cheese |
mittelreifer Käse |
|
full-fat cheese |
vollfetter Käse; Vollfettkäse |