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thermophilic
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Allerdings wird die neueste Fassung der Norm ISO 10272:1995 für den Nachweis von thermophilem Campylobacter empfohlen. [EU] However, the most recent version of standard ISO 10272:1995 is recommended for the detection of thermophilic Campylobacter.

Bakteriologische Sicherheit von frischem gekühltem Geflügelfleisch in Bezug auf thermophilen Campylobacter [EU] Bacteriological safety of fresh refrigerated poultry meat as regards thermophilic Campylobacter

Bei Proben aus dem Einzelhandel können die Tests auf den Nachweis von Salmonella und thermophilen Campylobacter sowie auf die Auszählung von Listeria monocytogenes eingeschränkt werden. [EU] When samples are taken at retail level, tests may be limited to the presence of Salmonella and thermophilic Campylobacter and enumeration of Listeria monocytogenes.

die bakteriologische Sicherheit von frischem gekühltem Geflügelfleisch in Bezug auf thermophilen Campylobacter zu ermitteln [EU] assessing the bacteriological safety of fresh refrigerated poultry meat as regards thermophilic Campylobacter

Diese Kulturen bestehen aus für Edam Holland geeigneten mesophilen Milchsäurebakterien: Lactococcus- und Leuconostoc-Gattungen vom Typ L oder LD, eventuell in Kombination mit thermophilen Lactobacillus- und/oder Lactococcus-Arten. [EU] These cultures consist of appropriate mesophilic starter cultures for Edam Holland: Lactococcus and Leuconostoc L or LD, possibly in combination with thermophilic Lactobacillus and/or Lactococcus cultures.

Diese Kulturen bestehen aus für Gouda Holland geeigneten mesophilen Milchsäurebakterien: Lactococcus- und Leuconostoc-Gattungen vom Typ L oder LD, eventuell in Kombination mit thermophilen Lactobacillus- und/oder Lactococcus-Arten. [EU] These cultures consist of appropriate mesophilic starter cultures for Gouda Holland: Lactococcus and Leuconostoc L or LD, possibly in combination with thermophilic Lactobacillus and/or Lactococcus cultures.

Die zuständigen Behörden der EFTA-Staaten sollten repräsentative Proben dieser Erzeugnisse sowohl im Schlachtbetrieb als auch im Einzelhandel, einschließlich aus importierten Erzeugnissen, entnehmen und diese auf thermophilen Campylobacter testen. [EU] The competent authorities of the EFTA States should take representative samples of these products, both at the slaughterhouse level and the retail level, including imported products, with a view to testing for the presence of thermophilic Campylobacter.

Die zuständigen Behörden der EFTA-Staaten sollten repräsentative Proben dieser Erzeugnisse sowohl während der Herstellung als auch im Einzelhandel, einschließlich aus importierten Erzeugnissen, entnehmen und diese auf Salmonella, Listeria monocytogenes und thermophilen Campylobacter testen sowie Staphylococcus aureus und Escherichia coli auszählen. [EU] The competent authorities of the EFTA States should take representative samples of these products, both at the production level and the retail level, including imported products, with a view to testing for the presence of Salmonella, Listeria monocytogenes and thermophilic Campylobacter and enumeration of Staphylococcus aureus and Escherichia coli.

Index Mind. = Mindestwert, Max. = Höchstwert, Anhang = Anhang der zitierten Verordnung, FFTM = Fettfreie Trockenmasse, PZ = Peroxidzahl, A = Aussehen, G = Geschmack, K = Konsistenz, TBC = Gesamtkolonienzahl, Therm = thermophile Keimzahl, MS = Mitgliedstaat, IDF = International Dairy Federation, ISO = International Standards Organisation, IUPAC = International Union of Pure and Applied Chemistry, ADPI = American Dairy Products Institute, LCS = gezuckerte Kondensmilch, LCC = eingedampfte Milch oder Sahne). [EU] Index Min. = minimum, Max. = maximum, Annex = Annex to quoted Regulation, SNF = solids non fat, PV = peroxide value, A = appearance, F = flavour, C = consistency, TBC = total bacterial count, Therm = thermophilic bacterial count, MS = Member State, IDF = International Dairy Federation, ISO = International Standards Organisation, IUPAC = International Union of Pure and Applied Chemistry, ADPI = American Dairy Products Institute, SCM = sweetened condensed milk, EMC = evaporated milk or cream.

Käse vom Typ "Pasta filata", in Blockform, hergestellt durch Zugabe von Lab und thermophilen Bacteria (z. B. Streptococcus thermophilus) zur Milch. [EU] 'Pasta filata' type cheese in block form made by adding rennin and thermophilic bacteria (e.g. Streptococcus thermophilus) to milk.

MIKROBIOLOGISCHE SICHERHEIT VON FRISCHEM GEKÜHLTEM GEFLÜGELFLEISCH (IN BEZUG AUF THERMOPHILEN CAMPYLOBACTER) [EU] MICROBIOLOGICAL SAFETY OF FRESH POULTRY MEAT (AS REGARDS THERMOPHILIC CAMPYLOBACTER)

Thermophiler Campylobacter [EU] Thermophilic Campylobacter

Thermophiler Campylobacter ist eine Hauptursache für lebensmittelbedingte bakterielle Erkrankungen beim Menschen. [EU] Thermophilic Campylobacter are a leading bacterial cause of food-related illness in humans.

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
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