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4 results for Speisefett
Word division: Spei·se·fett
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 German  English

Thermooxidiertes Sojaöl (Ester aus Mono- und Diglyceriden und Fettsäuren) ist ein komplexes Gemisch von Glycerin- und Fettsäureestern aus Speisefett und Fettsäuren aus thermooxidiertem Sojaöl. [EU] Thermally oxidised soya bean oil interacted with mono- and diglycerides of fatty acids is a complex mixture of esters of glycerol and fatty acids found in edible fat and fatty acids from thermally oxidised soya bean oil.

Tierisches Speisefett, das durch Ausschmelzen von frischem Herz-, Netz-, Nieren- und Gekrösefett von Rindern und in Zerlegungsbetrieben anfallenden Fetten bei niedriger Temperatur gewonnen wird. [EU] Rendered animal fat obtained by low-temperature rendering of fresh fat from the heart, caul, kidneys and mesentery of bovine animals, and fat from cutting rooms.

Zuckerglyceride werden durch Reaktion von Saccharose mit einem Speisefett oder Speiseöl hergestellt und sind ein Gemisch von hauptsächlich Mono-, Di- und Triestern von Saccharose und Fettsäuren (auch Laurinsäure) zusammen mit Resten von Mono-, Di- und Triglyceriden aus Fett oder Öl. [EU] Definition Sucroglycerides are produced by reacting sucrose with an edible fat or oil to produce a mixture of essentially mono-, di- and triesters of sucrose and fatty acids (including lauric acid) together with residual mono-, di- and triglycerides from fat or oil.

Zuckerglyceride werden durch Reaktion von Saccharose mit einem Speisefett oder Speiseöl hergestellt und sind ein Gemisch von hauptsächlich Mono-, Di- und Triestern von Saccharose und Fettsäuren zusammen mit Rückständen von Mono-, Di- und Triglyceriden aus Fett oder Öl. [EU] Definition Sucroglycerides are produced by reacting sucrose with an edible fat or oil to produce a mixture of essentially mono-, di- and triesters of sucrose and fatty acids together with residual mono-, di- and triglycerides from fat or oil.

The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
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