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Enterococcus faecium mit mindestens 7 × 109 KBE/g [EU] Enterococcus faecium containing a minimum of: 7 × 109 CFU/g

Enthält Mikroorganismen (Bacillus cereus) < 1 × 106 KBE/g [EU] Contaminating micro-organisms (Bacillus cereus) < 1 × 106 CFU/g

feste Form 1 × 109 KBE/g Zusatzstoff [EU] solid form 1 × 109 CFU/g additive

Gehalt an mesophilen Bakterien: > 107 KBE/g, vorwiegend Milchsäurebakterien und Coccaceae [EU] Mesophilic total colony units: > 1 × 107 per gram, with a prevalence of lactic acid bacteria and coccus.

Granulat: 3,5 × 1010 KBE/g Zusatzstoff [EU] Granulated form: 3,5 × 1010 CFU/g additive

Granulat (mikroverkapselt): 1 × 1010 KBE/g Zusatzstoff [EU] Granulated (microencapsulated): 1 × 1010 CFU/g of additive

Granulat (mikroverkapselt): 1 × 1010 KBE/g Zusatzstoff [EU] Granules (microencapsulated): 1 × 1010 CFU/g of additive

in verzehrfertigen Lebensmitteln, die das Wachstum von L. monocytogenes begünstigen können, bevor das Lebensmittel aus der unmittelbaren Kontrolle des Lebensmittelunternehmers, der es hergestellt hat, gelangt, wenn er nicht nachweisen kann, dass das Erzeugnis während der gesamten Haltbarkeitsdauer den Grenzwert von 100 KBE/g nicht überschreitet: [EU] monocytogenes in ready-to-eat foods able to support the growth of L. monocytogenes before the food has left the immediate control of the producing food business operator when he is not able to demonstrate that the product will not exceed the limit of 100 cfu/g throughout the shelf-life:

Lactobacillus rhamnosus mit mindestens: 3 × 109 KBE/g [EU] Lactobacillus rhamnosus containing a minimum of: 3 × 109 CFU/g

mikroverkapselt: 1,0 × 1010 KBE/g Zusatzstoff [EU] Microencapsulated form: 1,0 × 1010 CFU/g additive

Mischung aus Bacillus licheniformis DSM 5749 und Bacillus subtilis DSM 5750 mit mindestens 3,2 × 109 KBE/g Zusatzstoff (1,6 × 109 jedes Bakteriums) [EU] Mixture of Bacillus licheniformis DSM 5749 and Bacillus subtilis DSM 5750 containing a minimum of 3,2 × 109 CFU/g additive (1,6 × 109 of each bacterium)

Mischung aus Bacillus licheniformis und Bacillus subtilis mit mindestens 3,2 × 109 KBE/g Zusatzstoff (1,6 × 109 jedes Bakteriums) [EU] Mixture of Bacillus licheniformis and Bacillus subtilis containing a minimum of 3,2 × 109 CFU/g additive (1,6 × 109 of each bacterium)

Mischung aus Bacillus licheniformis und Bacillus subtilis mit mindestens 3,2 × 109 KBE/g Zusatzstoff (1,6 × 109 jedes Bakteriums/g) [EU] Mixture of Bacillus licheniformis and Bacillus subtilis containing a minimum of 3,2 × 109 CFU/g additive (1,6 × 109 of each bacterium)

Mischung aus verkapseltem Enterococcus faecium ATCC 53519 und Enterococcus faecium ATCC 55593 mit mindestens 2 × 108 KBE/g Zusatzstoff. [EU] Mixture of encapsulated Enterococcus faecium and Enterococcus faecium containing a minimum of 2 × 108 CFU/g additive.

Mischung von Bacillus licheniformis und Bacillus subtilis mit einem Mindestgehalt von 3,2 × 109 KBE/g des Zusatzstoffs (1,6 × 109 KBE/g jedes Bakteriums) [EU] 3,2 × 109 CFU/g additive (1,6 × 109 CFU/g additive of each bacterium)

Mit mindestens 1,6 × 109 KBE/g Zusatzstoff [EU] Containing a minimum of 1,6 × 109 CFU/g of additive

monocytogenes in verzehrfertigen Lebensmitteln, die das Wachstum von L. monocytogenes begünstigen können, bevor das Lebensmittel aus der unmittelbaren Kontrolle des Lebensmittelunternehmers, der es hergestellt hat, gelangt, wenn er nicht nachweisen kann, dass das Erzeugnis während der gesamten Haltbarkeitsdauer den Grenzwert von 100 KBE/g nicht überschreitet: [EU] monocytogenes in ready-to-eat foods able to support the growth of L. monocytogenes before the food has left the immediate control of the producing food business operator when he is not able to demonstrate that the product will not exceed the limit of 100 cfu/g throughout the shelf-life:

Prävalenz von Listeria monocytogenes in Weichkäse und halbfestem Schnittkäse, Räucher- und Graved-Fisch sowie wärmebehandelten Fleischerzeugnissen, die vom koordinierten Überwachungsprogramm erfasst werden, und Anteil der Proben, bei denen das Ergebnis 100 KBE/g überschreitet [EU] Prevalence and proportion of samples exceeding the limit of 100 cfu/g of Listeria monocytogenes in soft and semi-soft cheeses, smoked and gravad fish as well as in heat-treated meat products covered by the coordinated monitoring programme

Pulver: 1 × 1010 KBE/g Zusatzstoff [EU] Powder: 1 × 1010 CFU/g of additive

Pulver und Granulat: 1 × 109 KBE/g Zusatzstoff [EU] Powder and granulated form 1 × 109 CFU/g additive

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The example sentences [G] were kindly provided by the Goethe Institute.
Sentences marked by [EU] derived from DGT Multilingual Translation Memory. The European Commission retains ownership of the copyright in the original data.
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